Mustaa kosmetiikkaa



No johan oli otsikko, mutta aika osuva eikös?

Eilen lupailinkin pientä postausta noista kosmetiikka tuotteista, joita kovasti täällä flunssan kourissa yritin kuvailla.
Makoilin sängyssä ja katselin pientä kosmehyllyäni sängyn vieressä, jossa on toinen toistaan ihastuttavampia purnukoita ja tuoksuja, ja joiden pelkkä katseleminenkin jo saa hyvälle mielelle.
 
Moni varmasti pitää raikkaista ja iloisista kosmetiikka pakkauksista, niin myös minä, mutta minun sydämessäni on erityinen paikka mustaan pakkaukseen puetulle kosmetiikalle. Totta kai tuotteen pitää myös olla tehokas ja toimiva, ei sillä pakkauksen ulkomuodolla kuitenkaan taikoja tehdä :)

En tosin tiedä tarkalleen, mistä tämä rakkaus mustaa kosmetiikkaa kohtaa juurensa juontaa, mutta todennäköisesti sieltä äidin kosmetiikkahyllyiltä, luulisin ainankin.


Yksi tämän hetken tuoksuja on Elizabeth Ardenin Always Red Femme, joka on tummasta ulkoasustaan huolimatta kevyempi kuin ajattelisi.
Tämä on syksyn uutuustuoksuja ja loistava valinta, kun kaipaat energiaa päivääsi.

Alkutuoksussa tunnet mustaherukannupun, päärynän ja sitruunan. Sydäntuoksussa Davana LMR-öljy, jasmiini, persikankukka ja kielo luovat kiehtovan kokonaisuuden. Vaniljan, sammalen, patsulin, sekä setetrin luoden pehmeän ja lämpöisen tunnelman lopputuoksulle.

Minun kategoriaani selkeästi syksy/talvituoksu, joka kietoo otteeseensa.  Pullon ulkoasu on mielenkiintoinen, nuo kukat nimittäin välkehtivät hieman kun pulloa kääntelee edestakaisin.

Tuoksu sopii niin ilta- kuin päivätuoksuksi. Hinta 30ml 43€ /50ml 64€


Kuten tiedätte, rakastan kynsilakkoja ja vaihdan värejä kohtuullisen useasti, mutta on yksi väri missä ei vaan voi mennä vikaan ja joka löytyy aina hyllystäni ja se on musta.
Tällä hetkellä varpaankynsiäni koristaa Lumenen kynsilakka nro.41 Dark Berry Viinimarja, ja on väriltään täysin nimensä mukainen, aivan loistava väri ja yksi syksyn/talven suosikeistani <3

Pakkasen puremille pusuhuulille Madaran hamppu huulivoide, joka on tehokas kuin mikä. Se sisältää oliiviöljyä, sheavoita ja hoitavaa hamppuöljyä. Hintaa noin kympin luokkaa, tästä saa taatusti rahoille vastinetta. Tuoksu on mieto, ja hieman hmm... vihreä.

Simin Argan Care Organic Oil sopii niin iholle kuin hiuksillekin. Minä käytän sitä vain hiuksiini, koska en raaski tuhlata sitä <3
2-3 tippaa öljyä käsiin, jonka jälkeen hieron sen pyyhekuiviin hiuksiini ja niistä tulee ihanan pehmeät ja helposti kammattavat
Tuossa pakkauksessa toimii kaikki, mustan ja kullan yhdistelmä on upea ja tyylikäs. Säilytän varmasti pullon, kun tuote loppuu, hullua tiedän ;)

*Tuotteet pr näytteitä





12 kommenttia

  1. Onpas kauniin näköistä kosmetiikkaa <3 Minä muistelisin,että äidillä oli joku tuon tapainen puteli kun tuo tuoksupullo ,kampauspöydällään jota me lapsena ihasteltiin :) Ihania muistoja tulvahtaa mieleen.
    Nämä pusuhuulet kyllä kaipaisi tuollaista ihanaa huulivoidetta.... ja myös tuo öljykin kiinnostaisi kovasti :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä äidillä on täytynyt noita mustia puteleita olla, kun kumpikin muistaa samoin :D

      Tuo huulivoide on ihana!

      Poista
  2. Sattuikin postaus, joiden tuotteista en ole yhtäkään testannut. Alkoi kyllä tuo tuoksu kiinnostamaan.
    Ihanaa viikonloppua <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana juttu, että jotain ihan uutta löytyy sinulle :) Kuule, käy ihmeessä tuoksuttelemassa tuo tuoksu, voisit tykätä :) Ihanaa jouluviikkoa!

      Poista
  3. Ardenin tuoksu on ihana! Mustalla kynsilakalla ei voi koskaan mennä pieleen! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin minustakin tuo tuoksu on ihana <3 Joo ja musta kynsilakka, se vaan toimii :D

      Poista
  4. Kauniit purkit. Tuota huulirasvaa täytyykin etsiä testiin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ja hei ainankin nettikaupassa oli jo myynnissä, tämä on uutuus, mutta nimellä löytyy :)

      Poista
  5. Henkeä salpaavan upeat kuvat <3 Kaikki upeita tuotteita ja tuo tuoksupullo on järisyttävän kaunis. Omaat uskomattoman kyvyn tuoda kauneuden esille. "Musta" kosmetiikka on eleganttia. <3

    Ihanaa iltaa <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siis kiitos ihanuus <3 Mä oon ihan posket punaisina kehuista :) Tuo pullo on kyllä oikea taidonnäyte!
      Ihanaa jouluviikkoa Tiia <3

      Poista