Flunssan viemää ja Jali ja suklaatehdas





*Kuva lainattu googlesta

Meille iski viikonloppuna kunnon influenssa. Ensin sairastui Verbu.
Lauantai aamulla kaikki oli vielä kunnossa ja aamu yhdeksältä lähdimme koululle katsomaan joulujuhla näytelmää. Tänä vuonna näytelmäksi oli valikoitunut, Jali ja suklaatehdas.  Tuo Tim Burton ohjaama ja Johnny Deppin tähdittämä draamaelokuva, joka säväytti sydänjuuriaan myöten myös viikonloppuna, näiden uskomattoman upeiden lasten versiona.

Koska koululla ei saanut esitystä taltioida millään muotoa, jää kuvamateraali siltä osin näyttämättä, ja tyydytään ihanaisen Johnnyn kuvaan googlen syövereistä :)

Verbu oli muuten päättänyt  ettei näyttele tai sallistu kuoroonkaan tänä vuonna, vaan ilmoitti innoissan, että hän maskeeraa näyttelijöitä <3 Äitin tyttö ;D
Kaikille oppilaille järjestettiin oma rooli näytelmässä, kuorossa tai  kuliseissa, jos niin halusi. Ja varmasti lähes jokainen halusi olla osana tätä, niinkuin joka ainut vuosi.

Näytelmän jälkeen käytiin kotona , jossa päätettiin, että tänään mentäisiin ravintolaan syömään. Siinä sitten hetken arvottiin minne mentäisiin, koska kello11 aikaan ei vielä kovin moni paikka ollut auki. Ravintolaksi valikoitui Sellon Chico`s ravintola..


Ruoka oli hyvää ja koska ruuhkaa ei vielä tällöin ollut, saimme tilauksemme suht nopeasti.
Ja minä olin innoissani, että vältyin kokkaamiselta ja sain vain nauttia.
Ruoan jälkeen kotiin ja pientä lepoa, kohta olisi suunnattava hallille ja Sakella olisi viimeiset sarjapelit, ennen joulutaukoa.


Pelit saatiin tahkottua läpi ja Verbu alkoi kotimatkalla valitella, että olisi vähän vilu.
Yöllä hänelle nousikin korkea  kuume ja lisäksi perus flunssaoiree,t kuten kurkkukipu ja päänsärky.
Pari päivää siitä ja sitten sairastuin minä. Siitä lähtien meidän huushollin onkin vallannut nuhanenät!

Kuume huiteli parhaillaan yli 39, joten ollaan Verbun kanssa vallattu meidän sänky. Nukutaan nenät vastakkain, välissä nessuvuori, kuumemittari, astmapiippu, juomapullot ja kännykät, niistä ei näköjään luovuta edes kipeänä.
Eilen oli jo parempi päivä, pysyin jo hereillä, eli ollaan voiton puolella, Verbu oli kuin durasel pupu, hänen kohdalla jo tauti helpottaa ja hyvä niin.
Mies on kantanut meille sänkyyn kuumaa juotavaa  ja viritti netflixin tietsikalle. Olenkin katsonut Blacklist sarjan maratonina, yksi parhaimmista sarjoista ikinä <3

Ei kahta ilman kolmatta, eilen sairastui sitten Sakke, plääh. Onneksi paljon lievemmin kuin me tytöt. Toisaalta jos sen taudin joskus pitää iskeä niin hyvä että nyt, eikä ensi viikolla. Nyt ehtii vielä toipua jouluksi :D






Eilen illalla jaksoin jo käydä suihkussa ja lakat kynnet. Täytyyhän kynsien nätit olla vaikka sairastaa, hahaa :D Samalla napasin pari kuvaa noista ihanista tummanpuhuvista purnukoista. On muuten aika työ yrittää saada napattua tärähtämätön kuva ilman jalustaa, yskimisen ja aivastelujen välissä..

Palataan huomenna noihin ja muutaman muuhun tuotteeseen tarkemmin, pysykää terveinä <3






13 kommenttia

  1. Paranemisia!Se on tuo flunssa-aalto pahimmillaan.Harmin paikka,kun näin joulun lähellä vielä,mutta jos sen rohtojen avulla saa häädettyä.Ja onpa kauniita purnukoita ja tuo musta kynsilakka!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo niin tuntuu olevan, tyttären luokalta on yli puolet sairaina.
      Ihanaa toinenkin mustan kynsilakan tykkääjä<3 Ihanaa viikonloppua!

      Poista
  2. Kurjaa kun olette kipeinä <3 Ihana tuo alin kuva, aivan mieletön. Blacklist ihan yes, hyytyi jossain kohden sen katsominen, mutta pitäisi taas aloittaa. Jalikin yes, mutta en kestänyt katsoa, kun näytti ihan Michael Jacksonilta tuo Johny Depp, vai miten hitsi se kirjoitetaan. ;) Koittakaahan parantua pian ja muiskuja <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Tiia <3 Minä ja Verbu ollaan jo vähän parempia, mutta Sakke edelleen tosi kipeä :(
      Mä kanssa katsoin aikaisemmin Blaclistin ekan kauden, mutta en sitä toista, no nyt jäin koukkuun uudestaan tuohon :) Hihi, enpä ole ikinä ajatellutkaan, että Johnny näyttää Michael Jacksonilta tuossa, täytyypä katsoa uudestaan :D

      Poista
  3. Voi ei, siellähän on sairastettu oikein kunnolla. Pikasta paranemista! Meillä poika tuli tänään koulusta kuumeessa, oli noussut niin nopeasti, että ihan meinasi pyörtyä. Nyt hoidetaan potilaat kuntoon. Tässähän olisi itselläkin aikaa tehdä vaikka savinaamiohoitoja ja lakata ne kynnetkin.
    Leppoisaa viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo kunnon tauti iski tänne ja harmi, niin näköjään teillekin! Tässä taudissa tuo pyörtyminen kuuluu kuvaan, valitettavasti. Toipumisia sinne myös ja ihania savinaamiohetkiä<3

      Poista
  4. No voi, tuota ja vatsatautia on ollut jo liikkeellä jonkun aikaa. Itse en oikein sairastu mutta saattaa tulla huono olo ja väsymys, luulen että silleen sairastelen. Viimeksi oli keuhkokuume keväällä 2012, sen jälkeen en ole ollut kipeänä. Toivottavasti teillä siellä pian helpottaa!

    Blacklistiä katsoin jo pari vuotta sitten. En vaan oikein kestä sen naisen olemattomia näyttelijän taitoja. Mutta Redin takia mitä vain :)

    Kivaa viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivottavasti se vatsatausti tajuaisi sentään pysytellä poissa.
      Mulle harvoin iskee flunssat, töissä sairaalassa, niin vastustuskyky aikamoinen, mutta nyt on ollut huonoa säkää.

      Hyvin sinäkin olet säästynyt kyllä taudeilta ja toivotaan, ettei nyttenkään iske!

      Hihii, no nyt täytyy myöntää, että samasta syystä minäkin sitä sarjaa katson :D

      Poista
  5. Aaark toi influenssa on kyllä rankka tauti. Meillä sen kouriin joutui esikoinen.
    Onpa harmi ettei näytöstä saanut taltoida, aika erikoista :/
    Kyllähän ne kynnet pitää kauniit olla <3

    VastaaPoista