Pientä syysvatteiden päivitystä ja käsi kipsissä.







Se on uskottava, nyt on syksy. Aamulla mittari näytti +3, siis oikeasti!
Ei auta kuin pakata kesävaatteet varastoon ja kaivaa ne syysvaatteet esille. Lasten kohdalla, tosin viime syksyn vaatteista ei ole mitään iloa, kumpikin kun on kasvanut suurin piirtein kaksi vaatekokoa isommiksi.
Me Verbun kanssa tykätään ponchoista ja neuleista.  Lämpöinen villapaita ja kuuma kaakao, hei ihana mahtavaa näin syksyllä. Samoin korillinen villasukkia, tumppuja ja pipoja, kori jokaista ;)
Ostin tämän beigen ponchon jo kesän lopussa ja hyvä niin, ne myytiin loppuun hetkessä.
Olisi pitänyt ostaa kaksi, kummallekin oma, neidille ja minulle, koska tämä on alkanut löytyä turhan usein neidin huoneesta.
Kengät Verbu osti viime kesän Espanjan reissulta. Olihan se hieman huvittavaa ostella talvikenkiä, kun ulkona oli +35, mutta kohta niistä on paljon iloa!




No tuo rakas poikanen sitten. Hänen syysvaateiden päivitys tuli aiheelliseksi hieman nopeammin ja toisella tavalla kuin aluksi oli suunnitellut.
Sunnuntaina alkoi jääkiekossa sarjakausi, jota hän oli niin kuumeisesti odottanut. Vastassa olisi HIKF jossa pelaa monta hänen ystäväänsä ja entistä joukkuekaveria. Pojat laittoivat toisilleen viestiä jo ennen pelipaikalle pääsyä, tunnelma oli korkea ja poika yhtä hymyä.
Peliä oli ehditty pelata vain neljä minuuttia, kun Sakke loukkaantui. Luisteli vaihtoaitioon jonka jälkeen pukukopin kautta Jorviin.  Seuraavaan seitsemään viikkoon ei tarvitse hokkareita jalkaan kiskoa. 

Pieni ongelma tuli ison kipsin kanssa, käsi ei millään menisi nykyisten paitojen hihasta läpi. Kesällähän tämä olisi ollut iisimpi juttu t-paitojen kanssa, mutta näin syksyllä ei auttanut kuin suunnistaa vaateostoksille New Yorkeriin miesten osastolle.
Ostin kympin paitoja ja huppareita, joista leikkasin resorit irti hihansuista, näin saatiin sopivat paidat seuraaviksi viikoiksi.


Minun vaatekaappini kaipasi isompaakin päivitystä. Huomaan valitsevani tosi useasti ne tietyt vaatteet, ne missä on hyvä olo ja tunnen todella viihtyväni. Ja niitä ei nyt niin kovin isoa varastoa ole. Kaapin täyttää suurmmaksi osaksi vaatteet joita en oikeastaan ikinä käytä. Minun täytyisikin varmasti vaan vetästä ne kaikki muut tilaa vievät vaatteet pois ja antaa eteenpäin. Luulisin että jos en ole vuoteen niitä päälle pistänyt, niin en tulen niin tekemään jatkossakaan.

Ostin itselleni muutama päivä sitten New Yorkerista ihanan pehmoisen valkoisen neuleen. Hintaa taisi olla kokonaiset 15€. Tästä paidasta jo tiedän, että siitä tulee yksi pidetyimmistä paidoista.
Nuo nahkanilkkurit olen ostanut jo vuosia sitten Tallinnasta ja kuuluu edelleen minun suosikkeihini.
Vaikka nilkkurit oli kaapissa hieman painuneet kasaan, niin ensimmäisen käyttöpäivän jälkeen palasivat aika hyvin ennalleen. Ihan hirveästi ei tällä tasapainoaistilla joka päivä korkkareilla kävellä, mutta satunnaisesti kylläkin. Farkut onkin näkynyt varsinkin instassa useasti, tosin kohta noilla ei enää tarkene, on liikaa tuuletusaukkoja ;)




Joko syysvaatteet on kaivettu esille, ja onko teillä vaatekaapissa paljon vaatteita joita ette ikinä käytä?

29 kommenttia

  1. Voi itku noita kuvia, miten ihania ja toinen kipsi kädessä. Olet uskomattoman taitava kuvaaja, noissa oli ihanan viipynyt ja pysähtynyt tunnelma. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos ihana Tiia <3 Tuntuu niin hyvältä saada palautetta kuvista, kun tuo kuvaaminen on niin tärkeää itselle :D

      Poista
  2. Sakelle paranemisia <3 Ihania vaatteita ja lapsukaisia :) Täytyy täälläkin tehdä katsaus syksy tamineisiin, meilläkin lapset hujahtanut pituutta ja uutta vaatetta täytyy saada tilalle.
    Ihanaa viikkoa teille <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, mä kannan teille noi vaatteet <3 Sakke kiittää muuten lapasesta, tuli tarpeeseen!

      Poista
  3. Ihania vaateita. Tuo sun kokonaistyylikuva on upea.

    VastaaPoista
  4. Voi tuota teidän poikaa. Meillä pojalla oli ihan tuskaa olla kipsi jalassa 6 viikkoa. Kipsinkin onnistui kerran halkaisemaan :)
    Tällä hetkellä ei ole ylimääräistä vaatetta, koska juuri siivosin kaappini, kaksi pussia lähti kiertoon ja yksi iso pussi suoraan roskiin.
    Ihanaa torstai-iltaa ihanainen <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onhan nuo jotenkin raasuja kipsattuina, mutta ei tunnu menoa lainkaan haittaavan.
      Vai sai teillä kerran kipsin halkaistuakin :D Toivottavasti Sakke ei onnistu samassa!

      Sinä ole jo saanut kaapit siivottua, mahtavaa. Mulla se on vielä edessä.

      Ihanaa Perjantaita ihana <3

      Poista
  5. On kaivettu. Mulla on itseasiassa todella vähän syysvaatteita, kertoo varmaan siitä, että haluan pysytellä sisätiloissa. :D

    Paranemista pojalle. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, tuohan onkin hyvä keino! Syksy ja talvi on kyllä sellaista aikaa, että kummasti koti viehättää.

      Kiitos Jonna <3

      Poista
  6. Pakko niitä lämmikkeitä on ollut jo kaivaa esiin. Samalla kävin vaatekaapin läpi ja pistin pois sellaisia, joita en ole aikoihin käyttänyt. Silti jäi vielä karsittavaa, mutta loput turhakkeet saa lähdöt vasta kun olen hankkinut jotain ihanaa tilalle😊

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih joo en minäkään kaikkea raaski heti heittää pois, ennenkuin saa edes jotain tilalle, muuten kaappi ammottaa tyhjyyttään ;)

      Poista
  7. Hurmaavan pehmoisen oloinen pontcho!! ❤️
    Juu, ostin minäkin viime viikolla kevyttoppatakin talven rantakävelyitä varten ja ulkona oli 28C!
    Välillä tuntuu vähän hassulta!

    Lempeää lokakuuta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo on sellainen unelman pehmeä poncho, ihana <3
      Nää ilmat on kyllä tähän aikaan niin ihmeellisiä. Aamulla suurin piirtein pakkasta ja iltapäivällä jotain ihan muuta.
      Onhan se joo hieman hassua ostella tuollaisilla keleillä toppiksia, mutta se on pakko jos meinaa saada halaumansa, kohta ne on loppuunmyyty.

      Kiitos Susanna, oikein lempeeää lokakuuta myös sinne <3

      Poista
  8. Ihana poncho - sopii mallille niin mainiosti. Paranemista pikkuiselle :( kurjaa olla käsi paketissa. Mutta onneksi aika menee nopsaan ja kohta muisto vain :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, Kotia :D

      Joo onneksi nuo lapset toipuu nopeasti ja tuo on todellakin kohta muisto vain. Tosin voi olla että seuraavat seitsemän viikkoa ei mene ihan niin nopeasti, kun ei oo kuulemma mitään tekemistä kun ei saa urheilla;)

      Poista
  9. Voi ei mikä loukkaantuminen! :( Minä tyhjensin juuri kaapin liian isoista vaatteista, lasten myötä olen pari kokoa pienempi ja haluaisin ostaa tuollaisen neuleen jajaja...! <3 Hei, ensi viikolla nähdään gaalassa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onhan nämä loukkaantumiset aina ikäviä ja seuraavat seitsemän viikkoa suht pitkiä, mutta kyllä se siitä. Toivotaan, että kontrollissa olisi kaikki ok, eikä kättä tarvitse leikata.

      Nyt sitten pääset ostamaan kaikkea ihanaa uutta, kun vaatekoko meni uusiksi!
      Vitsi kun aika on mennyt nopsaan, se gaala on tosiaan jo ensi viikolla, siellä nähdään <3!

      Poista
  10. Kävipä pojalla huono tuuri, tsemppia ja pikaista paranemista! On täälläkin kaivettu jo lämpimämpiä takkeja, huiveja, myssyt ja kengät kesäsäilöstä. Se on mukavaa puuhaa, tuleepa samalla katsottua 'sillä silmällä' varastoakin, mitkä joutavat kierrätykseen. Olen sen verran kova kierrättämään, ettei juuri käyttämättömiä taida kaapissa olla. Mukavaa viikonloppua sinulle! Maarit

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Valitettavasti näitä loukkantumisia välillä sattuu, kiitos tsempeistä!
      Ihan mahtavaa kun olet noin tehokas kierrättäjä. Tuo kierrätys on hieno asia, aina löytyy vaatteita/tavaraa mitä ei itse tarvitse ja jollekin toiselle siitä on iso ilo <3

      Oikein ihanaa viikonloppua sinulle myös Maarit!

      Poista
  11. Joo syysvaatteet on kyllä kaivettu esiin mut tarttis kyl päivittää. Nahkatakinkaan alle ei mahdu neule :/ :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo vaatteiden päivitys on kyllä ihanaa, tosin paksumpi lompakkokin olisi kiva ;)
      Joo alkaa näillä ilmoilla kaivata tosiaan paksua neuletta, ja ei täälläkään nahkatakin alle enää neuletta sovitella.

      Poista
    2. Hehe! Juur tänään aattelin et tekis mieli myydä kaikki vanha pois ja hankkia muutama täydellinen :D

      Poista
  12. Ounou! <3 Toivottavasti paranee hyvin, eikä tarvita mitään leikkauksia! <3
    Onneksi on syysvaatteita joilla voi piristää mieltä! Minä olen viimeiseen pisteeseen asti yrittänyt olla ostamatta mitään. Nyt tunnen sen tunteen hiipivän. Tiedän, että lähipäivinä tulen sortumaan.. Hihii.. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sitä tässä toivotaan, mutta lääkäri oli toiveikas kyllä sen suhteen, ettei leikkausta tarvita, se selviää ensi viikolla.

      Hih tätä naisen elämää, minä sorrun noihin syyshepeneisiin ehkä turhankin helposti, pehmeät neuleet ja kerrospukeutuminen <3
      Laitappa blogiin sitten kuvia, niin tulen ihastelemaan mihin ihanuuksiin sorruit;)

      Poista
  13. Aamuisin on tosiaan jo KYLMÄ! Lapseni on sen ikäinen, että kasvaa vauhdilla koko ajan ja vaatteita saa olla koko ajan päivittämässä. Oma vaatevarastoni on sen verran suppea tällä hetkellä, että syysvaatteiden esille kaivaminen on helppo juttu. :) Jonkin suuren lämpimän huivin voisin kuitenkin pian hankkia. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep kylmä todellakin on! Siis hampaat kalisi jo suussa kun mittaria katsoi aamulla ;)
      Noiden lasten kanssa saa kyllä olla päivittämässä vaatevarastoa jatkuvasti, kun ottavat kasvuspurtteja;)
      Minä toisaalta olen siinä hyvässä vaiheessa, että muksut alkaa olla minun kokoisia, joten alan käydä heidän kaapeilla ;)

      Oih pehmeä suuri huivi kuulostaa ihanalta, täytyyhän sitä äidinkin jotain saada itselleen ;)

      Poista