Kosmetiikka lanseerauksia






Viime viikolla alkoi työt loman jälkeen. Mutta töihin paluu oli ihanan pehmeä, kaksi päivää töitä ja seuraavat kaksi vapaata. En malttanut vapaita kotona viettää vaan suuntasin askeleet kohti Helsinkiä, muutaman kosmetiikka brändin lanseeraustilaisuuksiin.
Yksi niistä oli Eos, varmasti monelle tuttu huulirasvamerkki.
Tilaisuus järjestettiin todella kauniissa SouthPark ravintolassa, jossa en ollut aiemmin käynytkään, mutta jonne tulen varmasti poikkeamaan vielä tämän jälkeen.
 
Eos esitteli meille Orcanig-sekä Visibly Soft Smooth Spheres- sarjansa.
Nämä huulirasvat on oikeaa hemmottelua, kauniita ja hoitavia ja mitkä värit ja tuoksut<3  Ja hei nuo pienet purkit on niin hauskat :)

Raidalliset huulirasvat kuuluvat laajempaan Smooth Sphere Organic- sarjaan
ja yksiväriset pitkäkestoisen kosteuttavaan Visibly Soft -sarjaan.

Huulirasvat sisältävät runsaasti kookos ja jojobaöljyä joka kosteuttaa ja pehmentää huulia. Visibly-sarja sisältää lisäksi C-vitamiinia joka edesauttaa kllageenin muodostumista, tykkään!
Makuvaihtoehtoja löytyy kahdeksan kappaletta, joten jokainen varmasti löytää suosikkinsa :)
Itse ihastuin tuohon Mintuun, mutta kyllä ne kaikki oli hyviä!

Onko Eos tuttu ja mikä maku on suosikkinne?









Toinen reissu Helsinkiin olikin Lidlin lanseeraama Cien kosmetiikkamerkkin lanseeraustilaisuus.
Cien on Lidlin oma edullinen meikki-ja ihonhoitosarja.  Esimerkiksi ripsari alle 4€ BB-voiteeta sama sen 4€ kynsilakat alle3€ ja huulipunat 4€, eli varsin edullinen sarja on kyseessä.

Pääsimme samalla käymään pikameikissä ja kynsien lakkauksessa jos niin halusi. Minä valitsin huulipunan testauksen. Täytyy sanoa, että se yllätti postitiivisesti. Huulipuna oli miellyttävän tuntuinen ja makuinen, ei yhtään hullumpaa:)

Minulta löytyy entuudestaa sarjan kynsilakanpoistoaine ja olen tykännyt. Miten on, oletteko jo testannut tätä sarjaa? Miltä Lidlin kosmetiikka kuulostaa?


13 kommenttia

  1. Eos huulirasvoista oma suosikkini on vanilla mint.
    Cien tuotteet on muuten tosi hyviä, eikä lompakkokaan kevene pahasti vaikka ostaisi useammankin tuotteen kerralla.
    Kivaa tiistaita!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo Vanilla mint on kyllä hyvä, tykkään myös Lemon Drop ja Orange Zest mauista :)
      Kiva kuulla kokemuksia tuosta Cien sarjasta :D
      Kivaa tiistai iltaa Outi :)

      Poista
  2. Mä en osaa innostua tuosta Lidlin Cien-sarjasta, kun se on niin LIIAN halpa! :D Mulla on muutenkin halpojen tuotteiden suhteen aina ennakkoluulot. Tosin mulla on kyllä blogissa "hyvää halvalla" -osio, jossa aina silloin tällöin nostan halpoja löytöjä esille. Kyllä halvallakin joskus saa hyvää, mutta esim. Lidlin Q10-voide 3,49€ - en vaan voi uskoa, että purkin sisältö voisi olla oikeasti olla hoitavaa ja hyvää iholle, jos hinta on puoli-ilmainen... Näitä mietteitä mulla ;) Suihkugeelit ja muut toki voi olla ihan hyviäkin, koska kyllä itsekin silloin tällöin löydän jotain tosi halpaa, joka yllättää. Mutta noiden kasvojenhoitotuotteiden suhteen olen hyvin epäluuloinen :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täytyykin käydä kurkkaamassa tuo Hyvää halvalla osiosi :D

      Joo ei varmasti Q10-voide toimi ihan samalla tavalla kuin jokin Lancomen tai muun vastaava, mutta voihan se olla, että sieltä löytyy jokin muu ihan toimiva tuote :)

      Poista
    2. Käy ihmeessä, sieltä löytyy vaikka mitä edullisia aarteita ;)

      Ja joo, varmasti Cienillä on ihan hyviäkin tuotteita, esim. kynsilakanpoistoainetta tuntuu moni kehuvan ja varmaan voisin tykätä siitä tsekin. Kynsilakanpoistoaineessa kun en vaadi niin kovaa tasoa, mitä kasvovoiteessa ;)

      Poista
  3. Cienistä olen käyttänyt kynsilakanpoistoainetta, mutta en mitään muuta. Esim. ripsiväreissä halpa ei ole hirveän usein hyvää, mutta sitten taas kynsilakkoja ja meikkipohjia tai peiteaineita voi löytyä edullisestikin. Luomiväreissä taso vaihtelee, tämä siis oma kokemus edullisemmasta kosmetiikasta noin yleensä. EOS huulivoiteet ei tehneet omille huulille mitään ihmeitä, mutta onhan ne kivan näköisiä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuossa olen kyllä kanssasi samaa mieltä, että halpaa ja hyvää ripsaria ei ole. Minusta tuntuu että välillä on hankaluuksia löytää siitä kalliimmastakin hyvä ripsari. Täytyykin jututtaa sua tän asian tiimoilta kun seuraavan kerran näen sinut ;)

      Cien kynsilakanpoistoainetta oon käyttänyt ja se on toiminut minulla. Muuten ei tuo sarja ole kovin tuttu, mutta toivon joku kiva edullinen tuote sieltä löytyy :)

      Poista
    2. Niin ja nuo Eokset, meillä kuopus on ihan hulluna niihin, kun on niin söpöjä ;)

      Poista
  4. Saksalainen osaa vaatia halvalla hinnallakin laatua. Cieniltä olen kokeillut jalkavoidetta, oikein hyvä. Luunvärinen vaalea luomiväri on hyvä pohjustukseen ja melkein meikittömiin päiviin

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla Lumo, että sieltä on löytynyt hyviä tuotteita. Tuota jalkavoidetta voisi kokeillakin, kiitos vinkistä!

      Poista
  5. Saksalainen osaa vaatia halvalla hinnallakin laatua. Cieniltä olen kokeillut jalkavoidetta, oikein hyvä. Luunvärinen vaalea luomiväri on hyvä pohjustukseen ja melkein meikittömiin päiviin

    VastaaPoista
  6. Vain kynsilakanpoistoaine on mulle tuttu ja ihan ok.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sama tuote on testattu täälläkin:) Mulla se on toiminut tarpeeksi hyvin ja kun on vielä tosi edullinen, niin löytyy vakkarina kylppärin kaapista.

      Poista