Mummon aarteita, kukkia ja lierihattuja








Ei muuten uskoisi,että ollaan taas viikonlopussa. Viikko on jälleen vierähtänyt vauhdilla eteenpäin ja loman alku lähenee sekä lomareissu. En ole tainnut siitä vielä kertoakkaan, lähdemme pitkästä aikaan ulkomaanlomalle, Espanjaan <3
Vielä olisi tehtävää vaikka kuinka paljon. Ensitöikseen on ostettava matkalaukut, aikaisemmat ovat jääneet jollekin sukulaiselle tai ystävälle, jolle olemme ne lainanneet, mutta eivät ole palautuneet takaisin. Sandaalivarastotkin kaipaisi täydennystä ja Verbun ja isännän passeja vielä odotamme ja vakuutuksetkin pitäisi hoitaa, näin aluksi

Piipahdimme alkuviikosta Helsingissä, halusin käydä katsomassa Zaran ale valikoiman, jos sieltä olisi jotain kivaa reissua silmälläpitäen löytynyt. Sen reissun jälkeen päätin, että en enää ikinä mene kyseiseen liikkeeseen alennusmyyntien ensimmäisinä päivinä. Paikalla  oli varmaan puoli Helsinkiä ja jo sovituskoppiin sai jonottaa puoli tuntia! Kassajonot kiemurteli pitkin liikettä, ei huvittanut jonottaa seuraavaa puolituntista, joten luovutin, tältä erää.

Kävimme välillä syömässä, jonka jälkeen poikettiin vielä Kappahallissa, jossa olikin huomattavasti rauhallisempaa. Löydettiin tytölle vihdoin hattu, josta hän todella tykkäsi ja joka sopii hänelle täydellisesti. Nyt ei tarvitse pelätä auringonpistosta reissussa. Eikä nähtävästi kotonakaan ;) Ale ostokset jäis siis nollaan, mutta jotain silti löytyi.



Olen taas kantanut kukkia kotiin, rakastan niitä<3, minusta on ihana juoda aamuteetä ja samalla katsella noita, jotenkin kukista tulee vaan niin hyvä mieli ja se on helppo tapa tuoda kaunista kotiin. Ne muuten nököttävät mummoni vanhassa maljakossa. Äitini toi sen minulle kerran, kun tietää rakkauteni noihin vanhoihin tavaroihin ja koska niillä on vielä tunnearvoa, on ne vieläkin tärkeämpiä. Onneksi kukaan toinen ei sisarusparvesta niitä halua, joten voin hyvin mielin hamstrata kaikki itselleni ;) Kirppikseltä löysin vielä kahdella eurolla lautastelineen, noille vanhoille lautasille joita kerään, nyt ne pääsee paremmin esille. Tosin pieni pelko tässä on, että joku tuon telineen vielä tyrkkää alas pöydänreunalta....toivottavasti ei.



Miten on, oletteko te tehneet alelöytöjä? Kanantteko paljon kukkia kotiin?



16 kommenttia

  1. Alelöytöjä olen tehnyt sekä itselleni että myös lapsille. Mies kävi myös pojalle hakemassa uuden nappikset alesta.
    Ihana tuo lierihattu <3
    Oikein kivaa sunnuntaita!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla , että olet tehnyt alelöytöjä ja varsinkin urheilukamoista, ne kun on niin kalliita muuten!

      Poista
  2. Ihana hattu :) Pakko myöntää mutta en ole käynyt lainkaan ale ostoksilla. Ei ole ollut aikaa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti Marina ja vielähän sitä ostoksille ehtii ;D

      Poista
  3. Kaunis maljakko. Vähän on aleostoksia tullut tehtyä; tilasin tänään jalkapallon ja pöytävalaisimen :)

    VastaaPoista
  4. Ihania kuvia <3 On ihana tuo sinun tyttö, niin hymyileväinen livenä, ihana. <3 Kannan kyllä ja tällä hetkellä luonnosta, kun on ilmaista, hihi. Ontto olo jopa jos ei ole kukkia. ;)

    Kivaa tulevaa viikkoa <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihana Tiia <3 Joo Verbu on tuollainen hymytyttö, välillä hieman ujo, mutta hymyilevä silti. Luonnosta onkin ihana nyt kantaa kukkia, kun on niin kauniita ja tosiaan, ilmaisia :D

      Kivaa viikkoa myös sinne!

      Poista
  5. Kauniita kuvia! Kaunis tyttö sinulla!

    VastaaPoista
  6. Ihanat kukat ja maljakko!
    Ihanaa! Pääsette Espanjaan lomalle! Tykkään Espanjasta. Ollaan muutaman kerran käyty.
    Ja sieltä löytää halvalla vaatteita.
    Me ollaan lähdössä Kyprokselle, kun loma alkaa...
    Ihanaa päivän jatkoa sinne!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti Sari. Me ollaan niin innoissamme tuosta reissusta :D Olenkin kuullut, että siellä olisi vaatteet hyvinkin edullisia, täytyy siis lähteä matkaan suht tyhjän laukun kanssa ;)

      Oikein ihanaa Kyproksen reissua teille, mahtavapaikka sekin.
      Oikein leppoisaa alkanutta viikkoa!

      Poista
  7. Ihanat kuvat ja tuo hattu on juuri sopiva neidille <3
    Alessa olen käynyt tyttären kanssa ja Isolle kirkolle suunnistan vasta tälläviikolla, jos vaikka ois vähemmän ihmsiä :) Tosin täälläkin oli sovituskoppiin jonoa, niin vetäsin yhden mekon entisen päälle rekkien välissä likan pyöritellessä silmiään...mekko oli hyvä ja pääsi mukaan kotiin. Kassa jono oli onneksi lyhyt!
    Nautinnollista lomaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti Satu, mä niin tykkään tuon neidin hatusta :D

      Hih, hätä keinot keksii, ihan hyvin sitä voi sovittaa mekkoa toisen päälle hyllyjen välissäkin ja pääasia, että mekko oli hyvä ja ostokset tuli tehtyä :D
      Kivaa alkanutta viikkoa!

      Poista
  8. Kiva blogi sinulla! Jään lukijaksi. Kerrankin olen tehnyt alelöytöjä lähinnä itselleni. Lomailemme Pärnussa ja ehdin kerrankin käydä ostoksilla rauhassa ja ei-väsyneenä. Mukavaa viikkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva Minna kun tykkäät blogistani jäit lukijaksi, toivottavasti viihdyt seuurassani :) Oikein ihanaa Pärnun lomaa teille ja on se kiva kun saa shoppailla rauhassa! Mukavaa viikkoa myös teille:)

      Poista