Kesän liikuttavin leiriSakke osallistui ensimmäistä kertaa Stadium sports camp leirille, joka alkoi viime perjantaina ja päättyi tänään.
Leiri oli huikea kokemus ja mukaan tarttui kivoja kokemuksia ja monta uutta ystävää.
No mikä kumma se Stadium Sports Camp sitten oikein on?

Stadium Sports Camp on urheilu- ja elämysleiri, joka järjestetään Espoossa Leppävaaran urheilupuistossa.

Osallistujana valitset yhden päälajeista ja pääset harjoittelemaan vähintään kahdesti päivässä samalla täysylläpidosta nauttien, seitsemän päivän ja kuuden yön ajan. 
Saat kaiken tämän - ja enemmän! Hintaan sisältyy majoitus, neljä ruokailua päivässä, t-paita, vesipullo, sekä lajiharjoitukset kahdesti päivässä. Lisäksi sinulla on vakuutus voimassa koko leirin ajan.

Stadium Sports Camp on järjestetty vuodesta 1995 Ruotsin Norrköpingissä, ja aktivoinut siitä asti jo yli 70 000 nuorta. Suomessa Stadium Sports Camp -leiri on järjestetty vuodesta 2012.


Saken päälaji oli tietysti jääkiekko, mutta leirillä pääsi kokeilemaan kaikkia mahdollisia lajeja mitä vain halusi, ja Leppävaaran uusi maauimala oli myös leiriläisten ahkerassa käytössä koko leirin ajan. Sakke kertoikin käyneensä uimassa joka päivä, useamman kerran. Vaikka leirillä oli aikataulut treenien ja ruokailujen ym suhteen, jäi lapsille reilusti vapaa- aikaa, jolloin he saivat tehdä mitä halusivat. Meillä poika oli ollut enimmäkseen jäällä, uimassa tai pelaamassa futista kavereiden kanssa.

Oli ihan mieletöntä  katsoa ja kuunnella , mikä yhteishenki ja riemu tuolla vallitsi.
Monen lajin edustajia ja erin ikäisiä lapsia ympäri suomen, ja mitään ongelmia ei leirillä ollut ollut.
Ihan parasta oli, kun snäpissä ja Stadium Sportsin face sivuilla päivitettiin tiuhaan tahtiin lasten edesottamuksia, näin me vanhemmatkin saimme olla osana leiriä.

Keskiviikkona oli järjestetty leiriolympialaiset, jota suuntasin Verbun kanssa katsomaan. Tosin saavuimme paikalle viisi minuuttia, ennen loppua , emmekä siis nähneet ainuttakaan kilpailua.  Sain kuitenkin lohdutukseksi kuvattua pellen :D Täytyy kyllä myöntää, että oli aika vikkelä jalkainen viihdyttäjä, lopussa nimittäin leiriläisten piti saada kiinni tuo viekas klovni kiinni, joka oli pompannut aidan väärälle puolelle pakoon! No ei siihen kauaa mennyt kun, joku Ronaldo sen aidan yli kampesi ja paineli tuhatta ja sataa pellen kintereillä, ja kaikilla lapsilla oli niin älyttömän hauskaa <3 Jonkun jälkikasvu veti vielä kentällä, sen jälkeen sellaiset tanssimoovit, että oksat pois!
Ette varmaan arvaa kenen ;D

Leirin päätteeksi palkittiin urheilijoita, Sakke sai palkinnon positiivisesta asenteestaan ja hymystä, joka ei ollut hyytynyt missään vaiheessa.

Sakke totesikin, että ensi vuonna uudestan ja Verbukin oli sitä mieltä, että tänne leirille hänkin voisi osallistua.
Mahtava leiriviikko siis takana, mutta on myös ihana saada lapsi kotiin takaisin <34 kommenttia

 1. Aivan ihanan kuuloinen leiri ja kivat tunnelma kuvat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos yksi leiri pitäisi jatkossa valita, niin kyllä se olisi tämä :)

   Poista
 2. Kivan kuuloinen leiri. Minä näinkin aamu-uinnillani Leppävaarassa leiriläisiä. Tosin olin jo uinut ja syönytkin, kun leiriläiset pelmahtivat pihalle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis vitsi mikä sattuma, että saman aikaan olitte siellä:)Käytkö useinkin aamu-uinnilla tuolla? Oli varmasti hyvä juttu, että ehdit alta pois, ennkuin tuo joukkio sinne pelmahti ;D

   Poista