Jotain on tehtävä, jos naamataulu ei miellytä


Nyt puhutaan ihan omasta naamataulusta, eikä kenenkään muun.
Tiedättehän kun otatte kuvia itsestänne Instaan/blogiin tai, ihan mihin tahansa some kanavaan, niin harvoin se hyvä kuva ensimmäisellä otoksella onnistuu, tai jos onnistuu niin onneksi olkoon!

Minulla se ei onnistu ja  mutta tiedän mistä kuvakulmasta kuva kannattaa ottaa jotta jokainen ryppy ja kaksoisleuka ei ensimmäisenä loistaisi kuvaruuduillenne. Tietyllä kuvakulmalla saat itsesi näyttämään niin  pirteältä ja kaikki suotimet päälle, niin olet kaksyt kiloa hoikempi ja yhtä paljon nuorempi.Olen jopa tuudittautunut johonkin harhakuvitelmaan, että ei niitä juonteita ja kaksoileukaa, tai nassun turvotusta, kropan muusta osasta puhumattkaan, ole vielä kovinkaan paljoa. Ennenkuin näin useamman otoksen, jonkun toisen ottamana.

Siis oikeasti. Ensin mietin, kuinka pirun huono kuvaaja(t) oli. Seuraavaksi syytin raitakkia, noh ne leventää oikeasti ;) (ylläoleva kuva)
Sitten piti tarkistaa asia peilistä uudestaan, ja todeta, että usko tai älä, et ole enää kaksi- tai kolmekymppinenkään, joka pystyi aamulla pinkaisemaan tukka pystyssä baanalle ilman suurempia huolia.

Nyt sieltä peilistä / kameran otoksesta kurkistikin, joku ihan muu, josta en niin pitänyt. Nassu turvoksissa, ja sillä tyypillä sattuu olemaan yleensä vielä todella typerä virnistys kuvissa  ja jokunen lisäkilokin kertyneenä. Ei niitä oikeasti ole tullut kuin viisi kiloa, mutta alle 160cm varressa se näkyy.
Miksi nuo lisäkilot ei voisi kertyä tasaisesti kroppaan, onko sen pakko valahtaa uimarenkaaksi massun kohdalle ja loput lävähtää naamaan?

No ei se turvotus siitä peiliin tuijottamalla katoa, joten olen viime päivinä repinyt lenkkeilykamat niskaan ja suunnannut pururadalle sisko seurana. Ensimmäisinä päivinä ollaan vaan kävelty reippaasti, tänään oli eka päivä kun juostiin 1/4osa reitistä ja oli muuten voittaja fiilsi vaikka tuntuikin, että taju lähtee. Ensi syksynä juostaan, koko reitti! Se on oikeasti monta kilometriä ;)
Olen myös yrittänyt vaihtaa Gluteenittomaan ruokaan, ainankin osittain. Koska yleensä iltaan mennessä massu oli kipeä ja turvoksissa, näytti siltä kuin olisin niellyt rantapallon.

Jonkinlainen elämäntapa remontti on siis menossa, katsotaan mihin se johtaa.
 Nämä kaikki kuvat on muuten otettu kahden viikon sisään. Ja täytyy sanoa, että kyllä vaatetus ja se miten hiukset ovat, merkitsee myös todella paljon. Täytyykin varata kampaaja aika, harmaat pilkistää.

Muistakaa siellä ruudun toisella puolella, että en todellakaan halua pahoittaa tällä postauksella kenenkään mieltä. Me jokainen saamme olla juuri sen näköisiä ja kokoisia mitä olemme ja jokainen on arvokas ja rakastettava juuri sellaisena-.
Kyse onkin siitä, että joko minulla on 40:n kriisi tai ...öö ootas, taitaa olla 40n:kriisi :)
Ja hei kyllä mä pystyn nauramaan itselleni ja noille kuville, paljon :D

12 kommenttia

 1. Nätti olet :-)
  Taitaa jokainen meistä aina katsoa kuviaan niin kovin kriittisesti, vaikka kyllä minäkin tässä huomaan, että kevään kiireet ovat ottaneet veronsa myös liikunan vähyytenä. Nyt lomalla pitäisi sitten tsempata, etteivät ystävät ala kyselemään mahdollisesta iltatähdestä (joo, ei, kolme poikaa riittää... mutta ne kakut...)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Minna <3 Minä kyllä myönnän tuon kriittisyyden itsessäni ja varmasti tosiaan jokainen katsoo omia kuviaan huomattavasti kriittisemmin :)

   Sanoppa muuta Minna... mutta kun ne kakut ;D

   Poista
 2. Ihminen on niin kriittinen itselleen. Olet todella kaunis kaikissa kuvissa, usko pois. Hyvää oloa on kuitenkin aina tavoiteltava ja jos siihen auttaa ruokavalion muutokset ja lenkkeily, sitten se on fine.
  Hyviä reippailuhetkiä ja ihanaa viikonloppua muru!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi Outi, Sniff.. sä olet aina niin ihana <3 Kyllä minulle ainankin jollain tavalla tulee parempi mieli kun lähden lenkille ja kun noilla gluteenittomilla tuotteilla, on loppunut vatsan turvotus ja kipu, eli kai siitä jotain hyötyä on.

   Oikein ihanaa viikonloppua myös sinulle ja perheelleasi <3

   Poista
 3. Oikein kauniilta näytät kuvissa eikä ylimmäisessäkään kuvassa ole mitään vikaa.
  Myönnän, että sorrun itsekin omiin kuviini kriittisesti. Ihailen niitä ihmisiä, jota ovat luonnostaan kuvauksellisia. Itse jäykistyn kameran edessä, jos joku on ottamassa kuvaa. Mietin liikaa asentoa ja ilmettäni ja kuvista tulee jäykkiä ja naamallani on ihme virnistys :D Parhaimmat kuvat tulevat salaa otetuista kuvista, niin että en tiedä jonkun kuvaavan minua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kati ja mulle käy juuri noin kun sinullekin! Jos joku on salaa ottanut kuvat, niin se on ok ja yleensä onnistunut otos, mutta jos tiedän, että joku on ottamassa kuvaa, niin naamalla on jäätävä virnistys ;D

   Ihanaa viikonloppua kati <3

   Poista
 4. Kirjoituksesi oli kuin omasta kynästäni! Vaikka noi kuvat sinusta ovat tosi kauniita.. On kyllä aika hirveä katsoa omia kuvia, varsinkin kun raskauskiloja on vielä 10 pudotettavana. Nyt oltu viikko detoxilla ja kevennellään vielä hetki! Raportoi ihmeessä noista tuntemuksistasi koskien gluteenitonta rokavaliota, vaikuttaako pöhötykseen yms. Rentoa uutta viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minua kiinnostaisi tuo Detoxi, mutta en vaan jotenkin saa aloitettua. Nyt kun olen muutamana päiävnä välttänyt tuota vehnää, varsinkin leivän muodossa, enkä ole puputtanut pastaakaan, on mahan turvotus selkeästi pienentynyt. Toki sitä on edelleen ympäri kroppaa, mutta muutosta on tapahtunut ja se mahakipu on helpottanut.

   Ja Heli, kiitoksia <3 Muista, että sinulla on synnytyksestä kuitenkin suht vähän aikaa ja ei todellakaan tartte olla mikään tikku. Minusta sinä olet kaunis juuri noin <3

   Poista
 5. Ei taida kukaan olla niin täysin tyytyväinen kuvinsa, että hyppisi ilosta. Itsekkin löydän pelkkiä virheitä ja vertailen aikaisempiin kuviin. Sairaus ja ikä tehnyt tehtävänsä. Ei auta kuin kohottaa olkiaan. Olkoot. Ei tätä naamaa enää voi vaihdella :)
  Ihanaa kesää sinulle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih sinäpä sen sanoit, ei tätä naamaa voi enää vaihtaa :D Ikä ja sairaus tosiaan tekee tehtävänsä ja se on vain pikku hiljaa hyväksyttävä. Kivaa viikkoa Nelli.

   Poista
 6. Voi ihan turhaa murehdit moista, ei sitä kuule ihan uskoisi, että neljässäkympissä menet. Mutta ymmärrän kyllä tuon tunteen, itse viihdyn paljon enemmän kameran takana kuin edessä. Joskus tosiaan on oman kuvan nähtyä pakko mennä peilin eteen katsomaan, että näytänkö oikeasti tuolta..:D Hih. Kyllä ne kuvakulmat vain vääristää välillä ja vaatteilla on hirveän suuri merkitys. Ja jotkut ihmiset vain näyttävät kuvissa aina hyviltä, olen ehkä vähän kade siitä. ;D Kivaa päivää! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kauniista sanoistasi <3 Minä muuten viihdyn myös enemmän siellä kameran takana. Nyt tosin olen yrittänyt pikkuhiljaa totuttautua, myös sinne linssin toiselle puolelle. Mutta se on jotenkin helpompaa kun sen kuvan voi ottaa itse, on paljon rennompi fiilis.

   Sama täällä, tulee muuten monesti ihmeteltyä, että toltako mä oikeasti näytän ;) Itse huomasin , että hiukset todellakin kaipaa päivitystä, niillä saa myös niin paljon aikaan,
   Ihanaa alkanutta viikkoa!

   Poista