Rantareitillä

Tänään lähdimme siskon kanssa ulkoilemaan Haukilahden rannan kauniisiin maisemiin.
Paikka kuuluu minun ehdottomaan suosikkeihin ja voisinkin viettää täällä aikaa loputtomasti.

Tänään ilma oli raaka, kylmyys kävi luihin ja ytimiin vaikka aurinko satunnaisesti pilkahtikin. Luulisi , että tähän ikään mennessä osaisi pukeutua oikein, mutta ei. Jotenkin en millään muista tuota meren voimaa.

Kävelimme silti hyvän tovin rannalla vaikkakin hampat kalisi niin, että tuntui, että koko kalusto tippuu hetkenä minä hyvänsä (ehkä hieman liioiteltua). Kameran asetuksia ei tarvinnut edes yrittää säättää, eikä kovin montaa kuvaa ottaa! 
Joku urhoollinen kalastaja oli  pukeutunut oikein ja selkeästi nautti kalliolla kevätpäivästä ja rauhasta kalastaa, nimittäin ihan kovin montaa lenkkeilijää ei siellä näkynyt.

Happihyppelyn jälkeen, kävimme Cafe Mellstenissä kaakaolla ja syömässä munkkirinkilät, kaikesta huolimatta terassin puolella! Aurinkokin alkoi paistaa juuri sillä hetkellä, ai että elämä tuntui täydelliseltä<3
14 kommenttia

 1. Kauniita kuvia. Tänään oli tosiaan ihanan aurinkoinen ilma, mutta tuuli oli kyllä kylmä. Kuvasi lupailevat kyllä jo kevättä sekä kesää, ihanaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Oli kyllä todella tuulista ja kylmää, mutta kiva ulkoilusää kuitenkin. Huvitti tuo uimakoppi laiturinnokassa ja seuraavalla puolella, venelaituri vielä jäässä ;)

   Poista
 2. Haukilahden ranta ja Matinkylän venesatama ovat mun lemppari paikkoja. Usein vaan ei bussilla jaksa sinne matkustaa, vaikka matka ei veisikään kuin 30 minuuttia.
  Upeita kuvia ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Outi :) Molemmat on mnun lempparipaikkoja myös. Yleensä lähden tosta Melstenistä lenkille niin , että päädyn Matinkylän rantaa ja sieltä sitten takas. Mukava reitti. Jommassa kummassa paikassa sitten teehetki.

   Poista
 3. Voi, miten kauniilta näyttää! Merituuli on kyllä osaa aina yllättää kylmyydellään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaikka oli hieman harmaata , oli silti jotenkin kaunista <3 Joo tuo meri aina yllättää, vaikkakin luulisin jo tottuneen siihen.

   Poista
 4. Ihana kävely retki oli, vaikkakin kylmää pisaasi :) Menään uudestaan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin oli ja varmasti mennään uudelleen ja kesällä picnicille <3

   Poista
 5. Kivoja kevätkuvia. Tämmöinenhän se pääsiäinen on säiden suhteen! Ei vielä niin keväistä kuin toivoisi! Niin ja merenrannassa aina tulee! Eilen täällä oli kyllä ihanan lämmintä istua terassin suojassa hetki ja ihailla aurinkoa! Mukavaa päivää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Mysterious :) Näinhän se on, ei vielä niin keväisen lämmintä kun toivoisi ;) Oih terassin suojassa, onkin varmasti ihanan lämmintä nauttia kevätpäivästä. Ihanaa tiistaipäivää sinulle!

   Poista
 6. Teillä on siellä jo ihan keväistä. Täällä Helsingistä 50 km maaseudulle on vielä osittain lunta ja maa paikoin jäässä. Onneksi pari viimeistä päivää on tehokkaasti sulattanut suurimpia kinoksia pihasta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On täällä Pauliina paikoitellen todella keväistä, mutta löytyy niitä kinoksiakin vielä. Nyt vaan kauniita aurinkoisia päiviä niin sinne kuin tännekkin ja saadaa viimeisetkin nietokset sulamaan :D

   Poista
 7. Ihanat maisemat. Onneksi kohta puhaltaa leudompi tuuli.
  Mukavaa tiistaita ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noissa maisemissa kyllä silmä lepää, ja tänne tule kesän aikana useasti uudelleen :) Kiitos samoin Kati, mukavaa tiistaita!

   Poista