Ihan ei mennyt niinkuin Strömsössa!
Meillä kaikilla on varmasti hetkiä kun tuntuu ettei kaikki mene ihan putkeen.
Minulla niitä hetkiä on viime aikoina ollut hieman enemmän.
Jos Minäkö keski-ikäinen blogin Tiialla oli helvetillinen helmikuu,
Ei minun maaliskuu vaikuta olevan yhtään sen parempi.

Ihan koko kuukauden kommelluksia en kuitenkaan jaksa kirjoittaa, siitä tulisi niin pitkä romaani, ettei kukaan sitä jaksa nukahtamatta lukea.

Aloitetaan kuitenkin yhdestä päivästä jolloin olisi vain pitänyt jäädä nukkumaan, ihan koko päiväksi.
Minulla oli vapaapäivä ja aamu alkoi ihan OK, siivoilin ja söin jonka jälkeen lähdin hakemaan poikaa koulun retkipäivältä Vantaan Superparkista. Kotipihaan päästyä, minulla tippui puhelin kädestä ja tietysti näyttö edelle asfalttiin, ja yllätys puhelin hajosi.
Siis puhelimessahan oli suojakuoret, mutta minun tuurilla myös ne aukesi, kuinkas muutenkaan.
Ketutus oli kohtuullisen kova, koska puhelin oli suht uusi ja myönnän, olen siitä riippuvainen.
Ei auttanut kuin odottaa, että mies tulee kotiin, jotta päästään viemään poika treeneihin ja puhelin samalla reissulla huoltoon.
Tietysti ukko kulta vinoili, ettei puhelinta kuulu tuolla tavalla käyttää :) Ihanko tosi! Juuri sillä hetkellä sarkasmi ei purrut, kosto tarjoillaan kylmänä!
Saimme puhelimen lähetettyä huoltoon, jonka jälkeen menin ostamaan hieman purtavaa pojalle treenien päätteeksi.
Tietysti valitsin grillikanan, se on varsin metka yhdistelmä valkoiseen takkiin yhdistettynä.
Kuten varmaan arvata saattaa siinä siipiveikon pussissa oli reikä ja ne kananrasvat valuivat minun valkoiselle takille! Ja ei,sitä ei tullut tippa tai kaksi, ennemminkin desi tai kaksi, tai siltä se ainankin näytti!
Piste I:n päälle tuli kotiin päästyä, kun potkaisin kengät jalasta, reilu kuukautta aiemmin ostetut popot päätti sanoa työsopimuksensa irti. Toisesta kengästä nimittäin irtosi pohja puoleen väliin saakka, voi hyvää päivää.
Tässä vaiheessa totesin, että nyt on aika mennä nukkumaan vaikka kello oli vasta yhdeksän illalla.
Kömmin kiireesti vällyjen väliin, ja nukahdin. Heräsin muutamaa tuntia myöhemmin kun kuopus seisoo vieressä, äiti multa tulee taas verta nenästä!
Ei muuta kuin hakemaan jäitä ja ruuvaamaan nessu palloja nenuun. Loppuuko tämä päivä ikinä

Ai niin se puhelin saatiin kyllä korjattua, lasku 140€! Pistin miehen hakemaan puhelimen, kuten sanoin , kosto tarjoillaan kylmänä ;) Huomasitteko muuten kuinka loistava hortonomi olen. Tuo ruskea siemenläjä on meidän tämän vuoden rairuoho.
Laitoin sen noin viikko sitten kasvamaan. Ei muuten kasva. Vastasin tänä vuonna myös työpaikan rairuohoista :D


Neiti sai vihdoin kiinaversion läppärinkuoret. On ne ihanat. Nyt ne tulikin tarpeeseen, koska onhan se mukava kun voi kuumeessa vain maata ja tuijotella tubevideoita tai Netflixin sarjoja, ilman että sitä tablettia pitäisi koko ajan pitää itse kädessä.
Eli tosiaan meillä kuopus sai eilen kuumeflunssan ja pääsiäinen menee ihan pedin pohjalla. Miesväki on pelireissulla ja minä hoidan pientä potilasta.


Sain muuten nerokkaan idean ostaa Etsytä uuden blogipohjan. Idea oli varsin hyvä, toteutus ei! Ensimmäinen pohja minkä ostin, ei ikinä tullut perille, toinen ei toiminut niin kuin piti ja tämä kolmas versio on siskoni ostama pohja, omaa blogiaan varten.
Minun oli pakko ottaa käyttöön tämä siskon hankkima versio, koska aikaisempi versio minkä kokeilin, sekoitti tehokkaasti koko bloggerin.
Olin toki ottanut varmuuskopion, mutta silti koko blogi on sekaisin ja juuri nyt en jaksa tapella sen kanssa vaan tällä mennään.
Oli muuten hieman verenpainetta nostattavaa huomata, että esim: lista blogeista mitä luen, oli kadonnut. Instagram banneria ei löydy, sivupalkkia ei voi muuttaa, ym. Mutta nyt pitää kerätä hieman voimia ja hermoja seuraavaa taistelua varten. Kyllä tästä vielä hyvä tulee :)


Joka tapauksessa mukavaa ja leppoisaa pääsiäistä teille kaikille!

T: Oman elämänsä Aku Ankka <3

20 kommenttia

 1. Auts!

  Tasaista ja tapahtumaköyhää pääsiäistä!

  VastaaPoista
 2. Voi ei! Toisinaan on tosiaan päiviä kun mikään ei tunnu menevän putkeen.
  No, mutta nyt toivottelen sinulle ja koko perheellesi oikein rauhallista pääsiäistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos unelmoiden ja aina välillä on niitä päiviä ;)

   Poista
 3. Samoin sinulle :) lohdullista luettavaa täältä yrjöämpärin reunalta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sanna ja Voi ei, oksennustauti on yksi pahimmista :( Tsemppiä teille!

   Poista
 4. Samoin sinulle :) lohdullista luettavaa täältä yrjöämpärin reunalta.

  VastaaPoista
 5. Voi ei, onko kaikille loman kunniaksi iskenyt joku tauti. Meillä poika ihan tukossa ja täällä sitten hoidetaan potilasta kuntoon.
  Pikaista paranemista sinne ja toivotaan, ettei nyt enää mitään mullistavaa pääse tapahtumaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Teilläkin, voi ei, pikaista paranemista sinnekkin! On se muuten kumma kuinka nuo taudit iskee aina kun on pidemmät vapaat tai lomat, epäreilua. Ja kiitos Outi <3

   Poista
 6. Ihan kamalaa miten voikin olla noin huono tuuri.
  Hyvää pääsiäistä kaikesta huolimatta! Toivottavasti huhtikuu olisi päinvastainen ja kaikki sujuu kuin paremmin kuin hyvin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kun se huono tuuri osuu kohdille, niin se osuukin sitten aina kunnolla ;) Kiitos Kati ja toivotaan tosiaan , että se huhtikuu olisi sitten hieman helpompi ;D

   Poista
 7. Voi sinua....paljon on sattunut ja tapahtunut - halaus <3
  Rauhallista pääsiäisen aikaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Marjo ja hali tulee aina tarpeeseen <3 Rauhallista on ainankin nyt ja toivotaan, että niin olisi myös koko pääsiäinen ;)

   Poista
 8. Voi kuulostaapa kunnon hopoilu päivältä... niin kuin meillä on tapana sanoa. Tekevälle sattuu, eikös se niin mene ;)
  Rauhallista pääsiäistä ja paranemisia potilaalle! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ole kuullutkaan hopoilu päivästä, mutta kuulostaa hyvältä :)
   Niinhän se menee, tekevälle sattuu !
   Kiitos Paulasmarias ja samoin rauhallista pääsiäistä :)

   Poista
 9. O-ou, ei kahta ilman kolmatta vai miten se meni. Pitäisiköhän mun suosiolla kipata haaveet uudesta Etsy-blogipohjasta, ei kyllä hermo kestä jos sen kanssa täytyy alkaa taistelemaan...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos sulla on paremmat hermot kun mulla niin joo, mutta tänään tuli se toinen puuttuva blogipohja perille, mutta ei tämäkään mene niinkuin pitäisi ! Taidan kohta laittaa vanhan takaisin :D

   Poista
 10. Anteeksi nyt vain, mutta kenkien kohdalla oli pakko hymähtää ääneen ja kuvan rairuohot saivat jo nauramaan. En tiedä lohduttaako, mutta voimakkaita samastumisen tunteita kuitenkin koin ;). Usko tai älä, päivä paistaa välillä risukasaankin.... Niin, puhun siis ihan kokemuksesta :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anna mennä vaan, kyllä minuakin nyt jo naurattaa :D Ja kyllä, lohduttaa kummasti kun tietää, että on joku toinen pystyy samaistumaan, eli en ole ainut oman elämänsä Aku;)

   Poista