IdHair Me` tuotesarjan lanseeraustilaisuus

Olin saanut kutsun IdHAIR Mé -muotoilutuotesarjan lanseeraus ja kesän 2016 kampausmuoti tapahtumaan, joka järjestettiin viime keskiviikkona IdHairin tiloissa.

Tämä oli tilaisuus jota odotin kuin kuuta nousevaa. Minä niin rakastan näitä hiusalan tapahtumia ja viimeeksi käydessäni näissä tiloissa, olin kampaamoalan opiskelija ja kaikki tuntui niin ihmeelliseltä. Tosin yhtä innostavalta ja ihmeelliseltä se tuntui myös tällä kertaa, onhan uuden tuotesarjan lanseeraus aina jollain tavalla kiinnostavaa kuulla ja nähdä mitä uutta on tällä kertaa  keksitty. Ja aivan parasta on nähdä ammattilaiset työssään.

IdHair on suomalainen bränditalo jonka valikoimiin kuuluu noin 2000 tuotetta, mm IdHAIR, L`anza, Maroccanoil,evo, Starlocks by B`long, Ego Professional ja mM kollagen.

Nyt  pääsimme siis tutustumaan Me`  tuotesarjaan josta sanotaan seuraavaa.
Me` uusi tuotelinja, jonka tarkoituksena ei ole luoda keinotekoista kauneutta, vaan tuoda esiin jo olemassaoleva, persoonallinen kauneutemme. 
Minusta tämä on varsin kauniisti sanottu, jokainen meistähän on omanlainen, kaunis <3

Tuotteet sisältävät klassikkotuotteita sekä uudenlaisia kombinaatioita , joissa yhdistyvät eri muotoiluominaisuuksien parhaat puolet-miltä kuulostaisi esimerkiksi kuitumuotovaahto, rakennegeeli tai seerumivoide?

Me` sarjasta löytyy 11 tuotetta ja luulen, että illan aikana tuli nähtyä lähestulkoot kaikki tuotteet käytössä. Kolme amamttilaista loihti kuudelle mallille upeita kampauksia ja samalla kertoi mukaansa tempaavasti ja  yksityiskohtaisesti jokaisen tuotteen  käyttötarkoituksen.

Omaksi suosikikseni nousi Dry Clean kuivashampoo (ylläri), Beach Styler, jolla saa sen ihanan surffitukan ja Fiber mousse, joka on nimenomaan se kuitumuotovaahto, joka antaa voluumia ja liikkuvuutta hiukseen.

Kuten kuvista huomaa, Pastellit ja Shokkivärit pitävät edelleen pintansa. Nämä pinkit, siniset ja violetit, ovat Lánzan amamttilaisväreillä värjättyjä, mutta kuluttajille löytyy toki omat IdHAIR POW´R suoravärinsä, jos kaipaa hieman enemmän väriä elämään ;)


Saimme myös nauttia ihanasta pikkupurtavista, tai ei sitä ihan pikkuisen ollut...Saimme myös mukaan muutaman tuotteen. Fiber mousse, Dry Clean, Moulding Paste sekä Heat Defender, kiitos tästä!
Me` sarjan Kaikki tuotteet maksavat 14,90 ja on myynnissä parturi-kampaamoissa, sekä IdHAIRIN nettikaupassa.

 

Tänään kokeilin kuinka FIBER MOUSSE toimii nuoren neidin hiuksissa ja toimihan se, kuin unelma:)
Tyttökin oli yhtä hymyä, nähdessään kutrinsa :)
Aion vielä ehdottomasti hankkia Beach Stylerin, se sopii niin minulle kuin pojallenikin, tää on sellainen pakko saada tuote!
 

Käytättekö muuten muotovaahtoa, vai minkälainen tuote on suosikkinne??

15 kommenttia

 1. Oi miten upeat kutrit toisella on. Idhairilla on kyllä vaikka mitä todella hyviä merkkejä, joista evo ja L'anza ja aah Morrocanoila suosikkeja, mutta hei kiva kuulla, että tullut oma brändi. Tällä kertaa en päässyt mukaan, kun miehen on pitänyt viettää paljon aikaa vanhempiensa luona, kun eivät voi kovin hyvin. Niin vähemmän on tullut käytyä missään.

  Ihanaa pääsiäistä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on kiva sarja siinä , että on hieman edullisempi kun mapaamosarjat yleensä, tai aiankin suurimmaksi osaksi ;)
   Ikävä kuulla , että miehesi vanhemmat ovat huonossa kunnossa :( Toivotaan kuitenkin kaikkea parasta.

   Kiitos Tiia ja oikein hyvää pääsiäistä sinne kaikesta huolimatta <3

   Poista
  2. En taas osaa kirjoittaa, eli kampaamosarjat!

   Poista
 2. Oi, vaikuttaa kivalta sarjalta. Ja, jos edullisempi kuin norm kampaamotuotteet, niin aina vaan parempi. Täytyykin seurata, jospa tulee tänne meillepäin johonkin liikkeeseen myyntiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä kyllä tykkään. Hinta kohdillaa, tyylikkäät pakkaukset ja ainankin tähän saakkka testatut tuotteet vaikuttaa hyvältä. Luulen , että jos Idhairille laitta s-postia, niin kyllä he kertovat , mikä on sinua lähin kampaamo joka näitä tuotteita myy :)

   Poista
 3. Testailtu täälläkin jo muutamaa tuotetta ja tykätään kovasti tuotesarjasta.
  Oli myös mahtavaa tavata ekaa kertaa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Outi ja Oli myös todella mahtava nähdä myös sinut <3

   Mä tykkään noiden pullojen ulkoasusta, tyylikkäät <3

   Poista
 4. Näyttää hyvältä ja kiva kun on näitä vähän edullisempia sarjoja.

  VastaaPoista
 5. Sanos muuta Maiju, kyllä huokeempi hinta aina houkuttaa ;)

  VastaaPoista
 6. Tuo tuotesarja kävi kiinnostamaan kovasti, voisin kokeilla neidin hiuksiin jotka on todellakin paksut ja kiharat ei meinaa ollenkaan pysyä :) Itsellekkin löytäisin useamman kiinnostavan tuotteen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sieltä löytyisi kyllä useampiki passeli tuote teidän perheelle!

   Poista
 7. Ihanat kiharat :) Olen jo itsekin ehtinyt kokeilla ja tykkään. En jotenkin hoksannut ja ehtinyt tulla sinua moikkaamaan, mutta seuraavalla kerralla sitten :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sari :) En muuten minäkään hoksannut sinua, tosin katsoin , että onpa jotenkin tutun näköinen nainen, mutta en silloin tajunnut, että se olit sinä . Mutta joo, ensi kerralla sitten :D

   Poista
 8. Muakin kiinnostaa tuo Beach Styler. Uskoisin, että sillä saa luonnontaipuisat hiukset aika helposti ja nopeasti kuosiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uskoisin myös näin Pauliina :) Itse haluasin nimenomaan kokeilla pojan luonnontaipuisiin hiuksiin tuota tuotetta.

   Poista