Talvitakki pohdintaa


Meidän perheen aikuisilla olisi nyt aika päivittää talvitakit uuteen uskoon ja nyt kun melkein jokapuolella on alennusmyynnit menossa, saa takkeja ihan kohtuu hintaankin.
 Päätin alkuun etten mistää hinnasta osta enää valkoista takkia, koska siinä näkyy joka ainoa tahra oitis, mutta yllätys yllätys tässä suosikki listassani niitä olisi kaksikin kappaletta.


Bongasin ennen joulua aivan mielettömän upean miesten untuvatakin Stadiumissa. Se oli todella kaunis sininen, istuvuudeltaan hyvä ja todella lämmin, nyt harmittaa niin vietävästi kun en silloin sitä ostanut, nyt niitä ei tietenkään enää ole!
 
Näistä miesten takeista suosikkini ovat 1 ja 2. En ole ikinä varsinaisesti keltaisen ystävä ollut, mutta tuo on mielestäni tosi kiva väri. Mieheni todennäköisesti valitsee kuitenkin mustan tai sinisen takin. Toisaalta vaaleat takit eivät tunnu olevan käytännöllisiä tässä perheessä, joten tummalla sävyllä mennään jatkossakin:)

Jos olette huomanneet jossain loistavia Parka aleja saa vinkata!
 

4 kommenttia

  1. Täällä on kans tarkoituksena viikonloppuna lähteä takkiostoksille. Mielessä on sellainen vihreä parkatakki karvakauluksella, mutta saa nähdä mitä löytyy :)

    VastaaPoista
  2. Mun suosikit olis ylärivistä 1 ja 5 ja alarivistä 1 ja 3

    VastaaPoista