Urheilun täyteinen viikko
Tällä viikolla on Helsingissä pelattu Hesa Cupin 40-vuotis juhlaturnaus, johon on osallistunut joukkueita jopa 1200kpl 11 eri maasta.
Mekin olimme ensimmäistä kertaa mukana kisatunnelmassa tänä vuonna kun Sakke 
osallistui turnaukseen jääkiekkoporukasta kootun joukkueen kera.

Tunnelma oli loistava ja kaikilla vaikutti olevan todella mukavaa. Järjestelyt vaikutti menevän ihan mukavasti, vaikkakin ei ihan aikataulussaan pelit aina alkaneetkaan, mutta meitä se ei niin haitannut, olimme varustautuneet evän ja viltein turneeseen.
Vilttiä siellä ensimmäisenä päivänä tarvitsimmekin, kun ekan pelin aikana oli jäätävän kylmä. Taivas oli tummana pilvistä ja kova tuuli nosti niskavillat pystyyn. Kääriydyimmekin kaverin ja lasten kanssa saman peiton alle lämmittelemään, olimme varmaan hupaisa näky katsomossa:)
Onneksi seuraavan pelin alkuun kuitenkin aurinko palasi lämmittämään ja ilma lämpenikin selkeästi, viltin sai heittää peffan alle ja katsella peliä mukavasti nurmella istuen.

Pojat hoiti kisaurakkansa hienosti läpi ja täytyy vaan ihailla sitä intoa millä he pelaavat ja kuinka upeasti he pelaavat joukkueena. 
Nyt on sitten myös jalkapallokipinäkin iskenyt tähän perheeseen, voi apua ;)

Nämä lähes kolmekymmentä vuotta vanhat viirit toi veljeni meille, kun kuuli että kumpikin lapsi pelaa nykyään jalkapalloa. Napolin viiri on mestaruusviiri ja muillakin on erittäin paljon tunnearvoa lapsuudesta <3 On minulla ihana veli, kun raaski nämä meille luovuttaa, kiitos Hemppa <3

8 kommenttia

 1. Lapsuuden parhaita kesämuistoja ovat kyllä ehdottomasti urheiluleirit, oma lajini oli pesäpallo, joten ihan hesa-cupin kokoisia eivät leirit olleet. Vieläkin, yli 10 vuotta myöhemmin muistellaan vanhojen joukkuekavereiden kanssa "muistatteko silloin Oulussa" ja "muistatteko sen ja sen joukkueen lukkarin".

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun löysit blogiini ja jätit kommentin:) itsellänikin mukavia muistoja lapsuuden peleistä, tosin meillä jäi leirit väliin, se oli lähinnä sitä kaveriporukassa pelailua. Luulen että näillä muksuilla tulee olemaan aika paljon ihania muistoja pelireissuilta ;)

   Poista
 2. Kivalta kuulostaa, ihania tuollaiset päivät! Mukavaa viikonloppua <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Susanna ja mukavaa tosiaan oli, oikein ihanaa viikonloppua!

   Poista
 3. Ihana Sakke <3 Hienot kuvat ja tuleepa ihanasti muistot mieleen noista viireistä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös vain, kunhan saan rempattua tuon pojan huoneen niin viirit pääsee aitio paikalle :)

   Poista