Suosikkejani
Kesäillan nuttura.  Märät hiukset mahdollisimman tiukalle nutturalle, muuten tämän karvahatun kanssa on tuskaisen kuumaa.

Muistan lapsuudestani kun mamma sutaisi meidän hiukset aina saunan jälkeen nutturalle ilman pinnejä ja pompuloita. Oli niin tiukka solmu että siinä oisi naamataulun rypytkin oienneet. Nyt sitä nuturaa tarvittaisiin ;)


Nyt kun on rypyt oikaistu siirytään tuoksujen maailmaan.
Vannoutuneena Escadan kesätuoksujen suurkuluttajana en olisi uskonut että tulee kesä jolloin kaapistani ei löydy ainuttakaan heidän kesätuoksuaan.
Niin vaan pääsi käymään kun sain aikanaan ensimmäisen pullon Lancomen La Vie Est Belle hajuvettä. 
Siitä tuli lempparini samalla hetkellä ja Escadat ovat saanut pikku hiljaa väistyä. 
Nyt Bellejä komeilee kaksi jättipulloa EdT ja EdP kylppärin kaapissa, kiitos esikoiseni joka on lahjonut äitiään :) On minulla ihanat lapsukaiset <3

Niin ja niistä lapsista puheenollen, Sakke oli eilen pelaamassa kavereiden kanssa jalkapalloa, tänään hän kävelee kepeillä. Ei onneksi murtumaa, ruhjeita vaan.  Viikon urheilukielto ja lepoa. Tämä ei muuten kuulu suosikkeihin ;) Välihuomautuksena vaan.


Olen yllättävän vähän kierrellyt alennusmyyntejä (mies voi olla eri mieltä) mutta joitain kuitenkin.
Mangon alesta löysin ihan täydellisen paidan. Se on ihanan kevyt, kaunis ja hieman boho, aivan  täydellinen siis <3 Vielä Boyfriend farkut ja punaiset kynnet , niin se ois niinkuin siinä, yksinkertaista rentoa ja mukavaa ;)

Tämä shoppaaja tekee löytöjä ruokakauppareissullakin . Lidlissä oli tällä viikolla  myynnissä erinvärisiä korikasseja, huokeaan 8€ hintaan.
Minä päädyin ostamaan valkoisen tähtikassin, turkoosikin olisi kyllä ollut todella kaunis.
Laukut ovat hieman saman tyylisiä kuin Twenty Violetsin , mutta huomattavasti halvemmalla ja sehän sopii . Tosin jos saisin kyseisen merkin valikoimista valita, kotiuttaisin oitis nämä kaksi , Tämä ja Tämä Tykkäätkö Twentyn laukuista ja Minkä sinä valitsisit?


Tämän hetken suosikit Nutturat, Boho paidat, Boyfriend farkut, La Vie Est Belle tuoksu ja korikassit, <3 Rentoa ja huoletonta!
8 kommenttia

 1. Tuollainen nopea nuttura olisi kyllä ihana, mutta kun en ole ikinä sellaista osannut itselleni laittaa, en osaa vieläkään:) Pitäisi vaan olla rohkea ja kokeilla. Sinulle sopii kauniisti noin:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on kaneli äärimmäisen yksinkertainen tehdä. Märät hiukset vain kammataan taakse ja ponnari tiukalle ja sitten vaan se "häntä" kieputetaan tiukasti rullalle ja pinneillä kiinni. Täytyy laittaa joskus video :)

   Poista
 2. Hyviä ihania juttuja. Kampaus pukee sinua :)

  VastaaPoista
 3. Voi mikä ihana blogi täältä löytyikään, täytyy ehdottomasti jäädä lukijaksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva juttu Johanna, toivottavasti viihdyt :)

   Poista