Iltakävelyllä merenrannalla
Eilen illalla päädyin ystäväni kanssa iltakävelylle merenrantaan. Olimme kumpikin ahkeroineet koko juhannuksen töissä, perheiden lomaillessa muualla. Kaipasin kipeästi pientä happihyppelyä ja kävelylenkkiä, sairaus kun on taas pitänyt otteessaan muutaman viikon ja silloin on lähinnä tehty tasapainoharjoituksia, kuinka pysyä pystyssä matkalla vessaan ;)

Ajoimme töiden jälkeen Haukilahden rantaan ja Cafe Mellsteniin, vain todetaksemme sen olevan juhannuksen ajan kiinni. Päätimme siitä jatkaa kävellen Matinkylän rantaan josta saimmekin kaipaamme kofeiiniannokset. En voinut kuin ihailla niitä kaikkia upeita taloja , kauniita pihoja ja sykähdyttäviä maisemia joita matkan varrella oli, veneistä nyt puhumattakaan (tuo Calimera paatti on täydellinen).
Olisi kieltämättä mieletöntä asua meren äärellä <3

Siskoni kävi ostamassa minulle uuden hatun h&m:ltä, itse kun en kauppaan ehtinyt ja todella kaipaan jotain muutakin häikäisysuojaa kun aurinkolasit. Olin käynyt tätä sovittamassa jo kerran aiemmin mutta en silloin sitä ostanut, se jäi kuitenkin mieleeni niin häiritsevästi että minun oli pakko saada tämä.
Mieheni totesi tämän nähtyään, että en kai oikeasti mene tuo päässä ulos ! En yhtään ymmärrä mistä se puhuu minusta tämä on varsin valloittava:)
Tottahan tämä oli laitettava kutreille keikkumaan kun lähdimme rantaan. Muiden lenkkeillessä ,hieman toisenlaisissa varusteissa ohi, minä viipotin rantareittiä lierit lepattaen, sainkin muutaman lempeän (huvittuneen) hymyn vastaan :)


Kotiin palattua oli todella hyvä olo pitkästä aikaan ja tänään meni työpäivä lentäen, tälläiset maisemat vaikuttaisi olevan hyvä lääke, voiskohan lääkäri määrätä tälläistä pysyvästi;)

Oikein leppoisaa kesäiltaa teille kaille <318 kommenttia

 1. Ihanat kuvat, kyllä noissa maisemissa kelpaa rentoutua :) Ja tuo lierihattu sopii sulle tosi hyvin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ellu ja ihanaa kun kipaisit mulle hakemassa sen:)

   Poista
 2. Ihanat kesäillan tunnelmat ja kuvat! Ja hattu on just hyvä :)
  Leppoisaa kesäistä iltaa sinne myös!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ellis ja tuolla oli kyllä niin ihana käydä kävelyllä ihastelin vain ympäristöä, että hyvä kun muistin kameran kaivaa esille.:)

   Poista
 3. Ihanat maisemat ja hattuhan on niin hieno :) Mukavaa maanantaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anni ja kiva kun muutkin on samaa mieltä minun eikä mieheni kanssa tuosta hatusta ;)

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Kiitos Laura , tulee taatusti käytyä uudelleen tuolla rannalla, on sen verran tunnelmallinen paikka :) Minä ja hattu kiitämme ;)

   Poista
 5. Miehet, ne ei vaan ymmärrä yhtään mitään. Itsekin olen metsästellyt sopivaa hattua mut mieluisaa ei ole eteen sattunut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mieltä Nanni:) Toivottavasti löydät mieleisen hatun, miten sen löytäminen onkin joskus niin vaikeaa ;)

   Poista
 6. Kauniit kuvat! Ja vitsit miten ihana hattu, tahtoo kans! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Heli ja ei kun H&M:lle ostoksille, sieltä tämä ihanuus löytyy:)

   Poista
 7. On kyllä ihanat kuvat kertakaikkiaan. Meressä ja merenrannassa on jotain aina niin kiehtovaa. Huikee hattu ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos S H :) Meri on kyllä upea kertakaikkiaan <3 Hattu ja minä kiitämme jälleen ;)

   Poista