Lomaillaan part 2


Kävin viime viikolla ystäväni kanssa tyttöjen reissun Tallinnaan.
Risteily oli tyypillinen 22h reissu ja aamulla käppäilimme vanhaan kaupunkiin katselemaan maisemia  ja tarkoituksena syödä kunnon aamupala siellä, tällä kertaa emme olleet varanneet laivan aamiaista ollenkaan.  Maisemat toki oli kauniit, mutta pienoinen pettymys kohtasi kun vielä kymmenenkään aikaan aamulla ei yksikään kahvila ollut auki vanhassa kaupungissa. Tässä vaiheessa alkoi olla jo pakottava tarve saada se teemuki ja jotain hiukopalaa, joten palasimmekin keskustaan ja nappasimme kahvit/teet ja leivät Virukeskuksesta, täytyy myöntää että tämän aamupalan olisi voinut jättää väliin, sen verran"herkullinen" leipä oli.
Aikamme kierreltyä siirryimme terminaalin päin ja sieltä löytyikin aivan ihastuttava kahvila, voi kun olisimme löytäneet  tämän heti <3


Täällä tee ja leivokset oli todella herkulliset, ja suuri ero Suomeen on että Tallinnassa teetä tuodaan kannullinen, kun Suomessa saat sen kupillisen. 
Ihastuin muuten tuohon kuvioituun sohvaan niin että olisi tehnyt mieli kantaa se kotiin. Ja kyllä tuo kaappikin olisi meille mahtunut ;)

Nämä kaikki kuvat on otettu kännykällä, joten kuvan laatu ei ole se paras mahdollinen, mutta eiköhän tunnelma välity:)
4 kommenttia

 1. Tallinnassa on aina kiva pistäytyä. Täytyypä painaa mieleen tuo kahvila, näyttää viihtyisältä. Ehkä tuo kattokruunukin olisi vielä mahtunut mukaasi :)

  VastaaPoista
 2. Kannattaa kyllä Cheri käydä poikkeamassa tuossa kahvilassa ja oisin varmaan saanut kattokruununkin ahdettua mukaan ;)

  VastaaPoista
 3. Tallinaan pitäisi päästä käymään pitkästä aikaa. Varmaan paljonkin muuttunut sitten viime käynniin. Ihana kahvila, tuolla olisi varmastikin viihtynyt ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tallinnan reissut ovat aina kivoja:) Tuo kahvila on mielettömän kaunis ja ihania herkkuja täysi <3

   Poista