Kevään vehreys

Tämä postaus on hyvin vihreä.
Kävin aamukävelyllä lähi puistossamme sekä rannalla. Kaikkialla on niin kaunista ja vehreää linnut laulavat ja kesän tuoksut valtaavat kaikki aistit.
Olen sanonut sen ennenkin ja sanon sen taas, olen niin kesänlapsi, minun puolesta kesä saisi olla ainiaan :)
Haluaisin olla maalla koko kesän, käpertyä riippukeinuun kirjaa lukemaan, käydä lasten kanssa onkimassa, paistaa muurinpohjalettuja, silitellä lampaita ja ruokkia kanoja. 
Haaveita haaveita.
Suurin haaveeni olisikin saada joskus ostettua oma pieni maalaistalo, sillä välin nautitaan näistä maisemista :)
Torstai terveisin Kesää odottava Souliina <3
18 kommenttia

 1. Kauniit kuvat! Minäkin olen kesän lapsi. Odotan aina kesää kiihkeästi ja sitten syksyllä harmittaa, kun se kesä menee aina niin nopeasti ohitse :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kepponen:) Sama juttu, vaikka syksykin on ok, niin silti aina harmittaa kun se saapuu ja kesä jää taakse:) Onneksi se kesä on nyt vielä edessä, nautitaan siitä:)

   Poista
 2. Ajattelin tässä juuri aamulla kuinka vihreää jo onkin, puissa jo isot lehdet ja nurmikonkin saa varmasti jo kohta leikata :) Samaa mieltä, ihana kesä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todella vihreää on puissa ja täydessä lehdessä, nämä sateet on tehnyt kyllä luonnolle hyvää.
   Meillä ei täällä kaupungissa nurmikkoa pääse valitettavasti leikkaamaan, luulen että olisin muuten jo leikkurin esille kaivanut:)

   Poista
 3. Viime viikko tuli hoideltua sisällä kipeitä pieniä ja loppuviikon itse sairastin, tämän rutistuksen jälkeen oli yllätys kun pääsi pihalle. Nurmikko vihertää ja nuppuja joka puoli täynnä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi harmi kun teillä on sairastettu oikein urakalla, mutta toivottavasti kaikki on nyt kunnossa ja pääsette tekin nauttimaan tästä vihreydestä ja kesän tuoksuista:)

   Poista
 4. Minäkin niin rakastan kesää, enkä voi olla ihastelematta kevään etenemistä. Tämä on upea vuodenaika, kun hennon vaalea vihreys muuttuu pikkuhiljaa syväksi vihreäksi. Joka vuosi tämä on yhtä ihmeellistä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinäpä sen Noora sanoit, on tämä vaan joka vuosi yhtä ihmeellistä, kaunista ja ihanaa <3

   Poista
 5. Ihania kuvia ja tunnelmia :-) Samanmoisia haaveita ilmassa täälläkin... <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Minna <3 Onneksi haaveet ovat ilmaisia ja voi haaveilla just niin paljon kuin haluaa :)

   Poista
 6. Maalaistalo täällä myös haaveissa. Mutta samalla haluaisin olla myös kaupungissa. Ei osaa päättää. Varmaan monella maalta kaupunkiin aikoinaan muuttaneella sama ongelma :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meitä maalaistaloa haaveilevia taitaapi olla jokunen :) Ihanteellisinta se olisikin jos sen punaisen tupansa saisi sopivasti ihan kaupungin laitamilta, sen verran kaupunkia itsekkin kaipailen :)

   Poista
 7. Voi kun teillä on jo vihreää :) kaunista!

  VastaaPoista
 8. Kauniita kuvia, voi melkein haistaa vihreyden! Kesää ja aurinkoa on täälläkin odotettu viikko tolkulla, tänään sai onneksi aurinkoterapiaa, tuli niin hyvä mieli!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Krista :) Kyllä se mieli kummasti piristyy ja saa energiaa tuosta auringosta:)

   Poista
 9. Kauniita kuvia! <3 Aurinkoista viikonloppua! :)

  VastaaPoista