Reissussa rentoutumassa
Ihanaa alkanutta viikkoa <3 Me olemme nauttineet mökillä upeista ilmoista, aurinko on hellinyt meitä ja lämpötila on kohonnut parhaillaan melkein +20 asteeseen!
Aamulla aikaisin on saanut herätä kauniiseen auringonpaisteeseen ja linnun lauluun eikä maisemia ei voi kun ihailla, vaikkakaan vihreätä ei vielä paljoa näy.

Sakusta on kehkeytynyt aikamoinen kalamies, aamusta iltaan on poika koettanut narrata kaloja, laihoin tuloksin tosin.
Veeran hermot ei ihan kalastusta kestänyt, joten neiti pesi poikien madot ja laittoi ne oksalle kuivumaan, josta ne katosi yllättäen!

Veeralla on myös uusi ystävä, Matti-pässi, kyseinen pässi on varsin komea otus, mutta leppoisa kuin mikä.Myös talon kissat saavat Veeran jakamattoman huomion heti kun näköpiiriin osuvat.


Minä puolestaan olen istuskellut pihalla teemukini kanssa katselemassa lasten ja eläinten touhuja, kävellyt peltojen poikki kameran kanssa ja kuvannut, levännyt ja todella rentoutunut.
Lapsille tämä paikka on oikea aarreaitta, eikä tekemisen puutetta taatusti ole, varsinkin kun puolet serkuistakin on täällä:)Kuvat kertokoot loput, minä menen nauttimaan auringonpaisteesta, palaillaan !


14 kommenttia

 1. Kivat kuvat, niistä suorastaan aistii riemun keväästä.

  VastaaPoista
 2. Näyttää ja kuulostaa ihan mahtavalta! Nauttikaa! :)

  VastaaPoista
 3. Ihania tunnelmia ja mahtavat puitteet lomailla, Nam! ♡ Täällä myös ollaan kotimatkalla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Puitteet ovat kyllä ihanat eikä tunnelmassakaan vikaa ollut, kiitos Minna :) Ja oikein turvallista kotimatkaa!

   Poista
 4. Voi, miten upeita, tunnelmallisia kuvia! Näyttää aivan ihanalta! Kelit ovat tosiaan olleet mitä ihanimmat♥ Mukavaa alkanutta viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Viivi :) Kelit todellakin helli pääsiäisen viettäjiä ainankin etelämmässä:) Ihanaa alkanutta viikkoa myös sinulle!

   Poista
 5. Kauniita ja niin tunnelmallisia kuvia ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laitoin tohon sivusta löytyvään spostiosoitteeseen viestiä... voitto tuli sinulle! Ilmoittele, jos et jostain syystä ole saanut mun viestiä :)

   Poista
  2. Voi ihanaa, kiitos <3 Kävin vastaamassa sinulle :)

   Poista
 6. VAu, ihana postaus ja mielettömän tunnerikkaat kuvat. Mikä tunnelma<3

  VastaaPoista
 7. Voi kiitos Aarrerasia:) Kiva kuulla eettä olen onnistunut vangitsemaan kuviin edes osan siitä tunnelmasta, mikä viikonloppuna vallitsi:)

  VastaaPoista