Rakas aarreÄitini tuli eilen kylään, mukanaan mitä ihanin aarre.
Tämä ikivanha pöytä on ollut minulla ja siskollani kun olemme olleet ala-asteikäisiä.
Se on kolhuinen, naarmuinen, kulunut ja ollut ulkovarastossa viimeiset kaksikymmentä vuotta!
Se on täydellinen <3


Pöytä on täynnä rakkaudentunnustuksia <3
En todellakaan muistanut näitä ja kyllä oli hymy herkässä kun etsin ja lueskelin illalla pöydän pintaan raapustettuja salaisuuksia:)
Nämä tulevat jäämään paikoilleen vaikka pöytää pitää hieman kunnostaakkin, mutta vain hieman, haluan että tämä  jää mahdollisimman entiselleen.
Lapset olivat innoissaan mummin vierailusta ja pulinaa riitti koko illan. Kumpikin lapsukaisista tarjosi innokkaasti huoneitaan mummille yöksi, jotta itse voivat linnottautua sohvalle nukkumaan.
Aamulla tosin kumpikaan ei jaksanut jälkiään raivata .... Minä en millään malttaisi töihin lähteä, haluaisin vain tuijotella ja keskittyä kunnostamaan tuota pöytävanhusta.
Käsittämätöntä mikä määrä muistoja voi tuo vanhus tuoda mieleen !
Siskoni muisti että olimme ihastuneita saman nimisiin poikiin, mutta sentään eri poikiin  kuitenkin, toinen oli vaalea pitkätukka ja toinen kiharatukkainen komistus, on niiden täytynyt olla aikamoisia veijareita, kun on pysynyt "matkassa" useamman vuosikymmenen ;)
 Aurinkoista päivää teille <3


4 kommenttia

 1. Iik tuo on kyllä ihana pöytä ja tuo kyllä niiiin paljon muistoja mieleen :) <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä! Kyllä tässä on ollut hymy herkässä kun olen noita raapusteluja lueskellut:)

   Poista
 2. Ihanaa kun on vielä tallella tuollaisia esineitä jossa on noin paljon tunnearvoa, ja muutenkin se on tosi kaunis :) Iloista viikonloppua <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Susanna, minä olin todella onnellinen kun äitini on säästänyt tämän, ja nyt se kaunistaa meidän kotia:) Kiitos samoin oikein ihanaa viikonloppua myös sinulle:)

   Poista