Pitkäperjantai

Heippa hei! Tulin toivottelemaan teille ihania pääsiäisen pyhiä.
Minä kömmin jälleen tänäkin aamuna5.30  ylös ja katselin sikeässä unessa olevia lapsiani ja järkyttävästi kuorsaavaa miestäni. Olisin voinut käpertyä heidän viereensä takaisin mutta käyn pesulla ja meikkaan, syön aamupalan ja hyppään fillarin selkään ja suuntaan hyvin hiljaiseen aamuun.  Olen taatusti ainut ihminen liikenteessä ( klo:6.00 joten ihmekkös tuo), joten soitan siskolleni täytyyhän jonkun toisenkin olla hereillä jos minäkin olen:)
Töistä tullessani mieheni oli yllättänyt ja siivonnut parvekkeen kesäkuntoon sekä valmistanut grilliaterian, tästä on hyvä aloittaa pääsiäisen -sekä vapaapäivien vietto!

Ihan laakereilla ei vielä lepäillä vaan vielä on ohjelmassa hieman siivoilua ja pakkailua jotta huomenna pääsemmekin heti aamusta suuntaamaan lomalle ihanalle maatilalle sukulaisten luokse!
Siellä pääsemmekin ihastelemaan näitä ihania lampaita ihan muuaalla kuin lounaslautasella. En voisi nimittäin kuvitellekkaan syöväni lammasta kun ikkunan takana laiduntaa heidän kaverinsa ja nimellä varustetu sellaiset ja sitäpaitsi  lapsemme pitävät heitä omina lemmikeinään, joten heidän kavereitaankaan on turha popsia! Suurin syy taitaa kuitenkin olla että,  olen kerran yrittänyt lammasta valmistaa ja se maistui lähinnä kuluneelta villasukalta...ei niin että harrastaisin villasukkien syömistä.

Kotiin on tänä vuonna laitettu vain pieniä pääsiäiskoristeluja.Pajunoksat on kerätty viime viikonloppuna ja ovat vielä hyvissä voimissa, todennäköisesti se vuoksi kun ovat yönsä viettäneet parvekkeella. Töissä tosin tulppaaneille kävi hieman heikosti kun kävivät tuulettumassa  siellä parvekkeella, ei niin että joku olisi ne sinne unohtanut....

Kananen on Veeran taidonnäyte <3

Nyt jatkamaan touhuja, joten ei kun oikein ihanaa pitkäperjantaita ja pyhiä, nauttikaahan!!

 


8 kommenttia

 1. Ihanaa pääsiäistä, voi miten kivalta kuulostaa teidä matka huomenna! <3

  VastaaPoista
 2. Suloisia lampaita kuvassa. Sopii hyvin pääsiäisen aikaan. Ihanaa lomailua teille sinne :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sh:) Nuo lampaat ovat kyllä ihania <3

   Poista
 3. Hi Dear,
  great shots!!! Love these pictures! Have a wonderful easter weekend
  Elisabeth

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thank you Elisabeth ♥
   And very Happy Easter to you.

   Poista