Keskiviikon kuulumisia


Heissan kaikki! En voi käsittää mihin tämä aika hurahtaa, nythän on jo keskiviikko ja täälläkin olen pyörähtänyt viimeksi puolitoista viikkoa sitten. 
Liekö vuorotyöläisen ongelma että päivät katoaa huomaamatta, vai olisko muillakin samaa havaittavaissa:)Alkuviikosta lapsia on tietysti kuskattu harrastuksiinsa ja neidin treenien aikaan minä poikkesinkin muutamassa vaatekaupassa ja noh, eihän sieltä tyhjin käsin päästy tälläkään kertaa ulos.
Sakelle ostin H&M:ltä mm: ylläolevan hupparin kympillä.


Tännän minulla on vapaata ja kun lapset oli saatu  aamulla koulutielle suuntasimme ystäväni kanssa lenkille Ikean suuntaan. Aurinko ei juurikaan näyttäytynyt ja tuulikin pureutui luihin ja ytimiin. Se herättikin pienoisen ruokahalun ja kävimmekin samalla syömässä  aamupalan Ikeassa, joka on kyllä hullunhalpa. Kahdella eurolla saa puurolautasen, tuoremehun, leikkeleet ja juustot, sämpylän veden ja teen tai kahvin valintansa mukaan.
Kun maailmaa oli parannettu noin tunnin verran ja teet hörpitty kävimme tietysti katsastamassa liikkeen tarjonnan. Pienin ostoksin pääsimme poistumaan, minä nappasin mukaan hieman pitsikangasta ja kevään ensimmäiset narsissit.

Pitsistä pitäisi tänään vielä hurautella olohuoneeseen sekä keittiöön uudet verhot.
Narsissit ovat paikkansa olohuoneen pöydällä jo löytäneetkin.

Mukavaa viikkoa !

6 kommenttia

 1. Ihania kuvia teistä! Pitäisi itsekin päästä taas Ikeaan piipahtamaan. Täällä ollaan hiljalleen paranemassa, huh huh. On kyllä ollut tauti! Ihanaa päästä taas jaloilleen!

  Ihanaa viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Laura! Luinkin teidän sairasteluista, toivottavasti paranette pian <3

   Poista
 2. Oi kuinka ihanalta päivä kuulosti, olispa ihanaa päästä noin vain nopeasti Ikeassa käymään! Meiltä on lähimpään n. 4 tunnin matka :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No teiltä onkin pikkuisen pidempi aamulenkki Ikeaan ! Päivä oli kyllä ihana:-)

   Poista
 3. Ihanat kuvat ♡ Oikein mukavaa torstaita :))

  VastaaPoista