*Onnellisuus kohtaus*


Viikon kestänyt blogihiljaisuuden selvennys löytyy seuraavasta
 Mummo (anoppini) soitti viime viikolla ja sanoi että voisi tulla lasten seuraksi muutamaksi päiväksi, kun me olemme töissä, no sehän sopi meille paremmin kuin hyvin, muutama päivä tosin vierähti viikoksi, mutta kukaan ei taatusti valittanut!

En halunnut viettää mummon läsnäollessa  aikaani koneella, joten päivityksiä ei tullut tänne laisinkaan, en myöskään kaivanut kameraakaan esille, joten ei ole kuviakaan mitä esitellä :)

Päivisin mummo laitteli ihania ruokiaan jotka odotti nälkäistä pesuetta joka kouluista ja töistään kotiin kurvasi, puhumattakaan niistä herkullisista pullista ja leivoksista mitä pöydät notkuivat.
Pyykit oli pesty ja kauniisti viikkailtu kaappeihin, uusi kahvinkeitinkin oli ilmestynyt keittiöön kun mummo ei toista osannut käyttää :)

 Mummolle on turha sanoa että älä tee, kun tekee kuitenkin, kun on kuulemma aikaa vaikka kuinka,
Mummot on parhaita <3
 Mummo lähti kotiin ja minä lähdin shoppailemaan.
Neiti sai H&M:ltä turkoosit housut ja poika One Way:sta paidan, kuvaa en ehtinyt napata kun paita ja poika katosi näkyvistä nopeammin kuin uskoiskaan.
 Itselleni ostin kämmekkäät sekä tuubikaulaliinan.

 Vaikkakin itselläni oli nuo ostokset suhteellisen musta valkoisia, on ihana huomata nuo lastevaatevalikoimat jotka ovat todella herkullisen värisiä näin kevättä kohden mentäessä.
Kevät ja pääsiäinen mielessä neuloin eilen muutaman kananmunanlämmitin pupun, jotka pääsevät seuraamme aamupalapöytään.
14 kommenttia

 1. Ihanaa kun mummo on ollut viikon kyläilemässä :) Herttaiset puput! itsekkin voisin kokeilla niitä pääsiäiseksi tehdä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On tuo mummojen vierailu aina yhtä ihanaa <3 Kiitos puput on iloisia kehuista ;)

   Poista
 2. Voi... siellähän on ollut oikein luxusta :))

  VastaaPoista
 3. Mummot on ihan parhaita ja ihanaa että osallistuu teidän arkeen. Puput ovat tosi suloisia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mummot ovat ja kumpikin mummo osallistuu ihanasti arkeemme<3 Puput kiittävät ;)

   Poista
 4. Mummot ovat ihan parhaita, harmi että omani ovat niin kaukana <3 Minulla kun on harvinainen tilanne kun molemmat omat mummoni voivat oikein hyvin ja samoin myös mieheni :) Supermummoja, osa niin pitkäikäisiä ja tarmokkaita. Lapsilla on siis kuusi mummoa ja kolme ukkia (tietty nimitykset vaihtelevat). Ihana oli varmasti saada helpotusta arkeen ja näkee kuinka lapset nauttii <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kuinka ihana tilanne teillä kun on noin monta mummia ja ukkia vielä jäljellä :) Olihan tuo todellinen helpotus arkeen ja mitä parasta lapset nauttivat :)

   Poista