Neuleterapiaa

Meillä on viikot vierähtänyt ihan perus arkirallissa, lapset lähtivät lomareissulle mummolaan ja mies puurtaa päivät töissä, minä puolestani seuraan Olympialaisia  ja neulon.

 Viime sunnuntaina työvuoron alussa selkäni kipeytyi yllättäen todella paljon ja se  vaikeutti selkeästi kykyäni tehdä töitä sekä ihan perusasioita kuten kävelyä ja istumistakin.
Sain onneksi jo tiistaiksi ajan fysioterpeutille joka tutki minut todella hyvin ja epäili mahdollista välilevyn pullistumaa selässä.
 Sain todella tarkat jumppaohjeet sekä todella tiukan aikataulun näiden suorittamiseen, vaihtoehdot kun ovat n 1viikko tai 3kk saikkua, valitsin ensimmäisen vaihtoehdon!
Ensin harmittelin että aika meni fysioterapeutille eikä lääkärille, mutta nyt täytyy sanoa että olen enemmän kuin tyytyväinen, minun terapeuttini on aivan käsittämättömän hyvä, ammattitaitoinen ja onneksi hyvin huumorintajuinen.
Tukivyö viritettiin myös ympärilleni, tosin koko puljussa ei löytynyt niin pientä mikä minulle olisi sopinut, mutta ei hätää pieniä virityksiä ja homma saatiin toimimaan.
 Vyötä ei onneksi tarvitse käyttää kuin kävellessä ja töissä!

Koska aikaa jää hieman jumppien sekä kävelyreissujen välissä, neulepuikot viuhuu täällä ahkeraan ja tulos näkyy yllä:)

Oikeaa neuleterapiaa:)


4 kommenttia

 1. Onpas kauniita neulomuksia! Itselläni neulominen on ollut pitkään jäissä, inspiraatiota ei ole oikein löytynyt.
  Voi ei, välilevytyrä kuulostaa kurjalta, toivottavasti lepo ja tukivyö auttaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Riikka :) Neuloa pitääkin vain silloin kun se inspiraatio iskee, muuten tulee vain kasa epäonnistuneita neulomuksia (niitä täällä riittää),toivotaan että sinun inspiraatiosi löytyy sieltä jostain ;)
   Juu ja Ikävä vaivahan tuo on ja täytyy toivoa että paranisi nopeasti.

   Poista
 2. Ikävää tuo sairastelu, mutta ajan oot kyllä hyödyntänyt hyvin... todella upeita neulomuksia!!! :))
  Pikaista parenemista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Marru:) Täytyy käyttää aika hyödyksi, muuten ihan höperöityy ;)

   Poista