Synttärisuunnitteluja
Mihin tämä aika rientääkään, neidin syntymäpäiväjuhlat ovat ensikuussa ja minun pitäisi pikkuhiljaa alkaa katselemaan jotain synttäripaikkaa.
Lupasin Verbulalle että hänkin saa pitää juhlansa jossain muualla kuin kotona, koska Saken viime synttäreitä juhlittiin ison poikaporukan kesken keilailun merkeissä.
 Nyt onkin vain pohdittava että missä! Tusinan verran yhdeksänvuotiaita tyttöjä olisi juhlapaikkaa valloittamassa:)

En haluaisi Hoplop synttäreitä, vaan mielummin jotain hänen harrastuksiinsa liittyvää.
Telinevoimistelijoilta saisi kyllä vuokrattua tilan/synttäripaketin, jossa olisi ohjattua liikuntaa samalla.
Toisaalta Verbula aloitti juuri tanssin ja on siitä myös kovin innoissaan ja tytöt varmasti pitäisivät mielellään discosynttäritkin.
Tosin budjetti ei ole rajaton ;)

Haluan ehdottomasti viedä omat tarjoamiset ja hieman koristeluja paikanpäälle, enkä toivo mitään valmista synttäripakettia missä on ruoat/tarjoamiset valmiina ja mikä olisi pakko ottaa.

Jos jollakulla on vinkata jotain kohtuuhintaista ja mukavaa paikkaa Espoon alueella niin otan tiedot kiitollisena vastaan. 
 Onhan tässä vielä aikaa etsiä, mutta kun ei ikinä tiedä kuinka nuo tilat on varattuja...ja olen tuttuun tapaan kuitenkin aina myöhässä!

Nämä herkulliset kuvat ovat Pinterestistä josta saa kyllä ideoita enemmän kuin tarpeeksi juhlapöydän antimiksi!

2 kommenttia

  1. Kerrassaan ihania juttuja!!! Juuri tuollaisia synttärijuttuja olen suunnitellut meillekin. Toteutus on sitten ihan eri juttu :) Ihanaa sunnuntai-iltaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikös Laura :) Minulla on kanssa kovat suunnitelmat ja näen jo sieluni silmin kaikki ihanat herkut ja muut rekvisiitat, mutta voipi olla että haaveet ovat luovemmat kuin toteutus ;) Ihanaa sunnuntai-iltaa myös sinne!

      Poista