Lämmikettä


 Aamulla kömmin teemuki kädessäni katsomaan Matlockia, siitä on tullut vapaa-aamujeni pinttynyt tapa:) Minusta on vallan viehättävää katsoa, tuon ihanan harmaahapsisen asianajan seikkailuita, muistoja nuoruusvuosilta.
Samalla nappasin puikot ja langan käsiini ja neuloin teemukilleni lämmikettä ylle:)


Eilen puolestaan valmistui neidille pinkki pipo, tämä malli on oma suunnittelemani ja olen siitä niin tyytyväinen. Tyttökin tykkäsi niin kovin ettei olisi malttanut edes nukkumaan mennessään pipoa pois ottaa, tosin otti kuitenkin.

Neuloin myös toissapäivänä valkoisen kaulurin , sen oli tarkoitus tulla Verbulalle, mutta hän ei sitä halunnutkaan kun tein siitä kuulemma väärän mallisen!
 Sen olisi kuulunut olla suoranmallinen tuubihuivi, mutta minä tein palmikot, joskus sitä ollaan hieman turhan tarkkoja asusteistaan ;)
Minulle se kyllä kelpaa vallan mainiosti.

Tänään ei neulota enempäää vaan on vuorossa siivouspäivä, ihana heittää matot, viltit, no lähinnä kaikki irtilähtevä parvekkeelle tuulettumaan ja sillävälin pestä kämppä ja illalla voikin nauttia puhtaasta kodista.
 Tarmokasta tiistaita!


6 kommenttia

 1. Tosi ihana mukin lämmitin ja pipo! Pitäisi kyllä itsekin tarttua taas puikkoihin!

  Ihanaa tistai-iltaa!

  VastaaPoista
 2. Ihana mukinlämmitin, muistui mieleen että minullakin on tällaiset jossakin ja ihan käyttämättömät, ei muuta kuin myllämään kaappeja, josko löytyis :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oih, ei kun kaappeja penkomaan nyt niitä olisi sopiva aika käyttääkkin :)

   Poista
 3. Ihana :) Tuollainen olisi hauska. Olen itse vähän hurahtanut mattojen virkkaukseen. Pitkään sinnittelin, mutta nyt se on ollut menoa. Matto tuli valmiiksi ja nyt harkinnassa korin tms virkkaaminen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos SH :) Mattojen ja korien virkkaaminen on ihanaa puuhaa :)

   Poista