Jääkiekko viikonloppu
Varoitus, kyseinen postaus sisältää vain ja ainoastaan asiaa jääkiekosta, juniorisellaisesta.
Tämä postaus  tuskin saa kaikkien mielenkiintoa herätettyä pilviin ,mutta koska tämä on niin iso osa meidän elämää niin laitetaan vaihteeksi pikku juttu tästäkin ;)
 Kuten otsikkokin sen jo kertoi, meillä on jälleen jääkiekkotäyteinen viikonloppu menossa, perjantaina pojilla alkoin pääkaupunkiseudulla turnaus joka pättyi eilen toisen joukkueen hopeaan ja toisen murskatappioon.

Kannustusta ei tältä porukalta puuttunut. Vanhemmat taputtivat  ja hurrasivat jälleen äänensä käheiksi, allekirjoittanut ainankin!
Hienointa kaikessa oli poikien keskenäinen kannatus, he suuntasivat omien peliensä jälkeen katsomoon seuraamaan toisen joukkueen peliä ja lauloivat yhdessä Bluesin kannatuslaulua kurkku suorana sekä tsemppasivat taputtaen ja kannustushuutojen siivittämänä omia joukkuetovereitaan <3Koska turnaus oli pitkä ja joukkueita oli monta oli pelien välillä tuntejakin odotusaikaa, osa porukasta lähti käymään kaupassa tai kotona, minä päätin pysytellä muutaman muun kanssa hallilla ja ostin  kupin teetä ja leipää sekä neuloin villasukkaa!
 Ihan ei villasukkapari valmistunut mutta melkein.


Turnauksen jälkeen suuntasimme Kauppakeskus Kaaren kautta kotiin syömään ja lepäämään. Ensimmäisen kerran tämän kauden, itse asiassa minkään kauden aikana Sakkekin totes jo automatkalla että, menen oitis nukkuu kun pääsen kotiin!Ja niiden hyvin nukuttujen yöunien jälkeen.... Haluatteko arvata minne poika lähti tänäaamuna ;)

4 kommenttia

 1. Ihanaa kun on löytynyt mieluinen harrastus 😊 minkäikäisenä sun poika on aloittanut jääkiekkoharrastuksen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olikohan Sakke 4 vai 5, eli ajoissa :) Tämä harrastus on tosiaan vienyt mennessään koko perheen. Minusta on tullut intohimoinen jääkiekkofani, mikä on yllättänyt minut itsenikin, kun en ennen pojan lätkäharrastusta ymmärtänyt kyseisetä lajista juuri mitään :)

   Poista
 2. Meillä ei kiekkoa harrasteta, mutta tykkään itse sitä käydä kattoos... ja eilen viimeksi hurjan jännää (ja vähän tappelurikastakin) peliä tuli seurailtua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih välillä siellä isojen poikien areenoilla nuo tunteet lämpenee ;) Tuo jännitys on varmasti oma osa viehätystä tuossa pelissä, minä elän aina niin tunteella isojen ja pienten peleissä mukana :D

   Poista