Arvaa kuka?
 Salamatkustajat....
Tänään oli todistustenjako päivä ja äiti sai taas lapsistaan olla ylpeänä. Hieno syyslukukausi takana ja nyt voi heittää läksykirjat hetkeksi nurkkaan,  on aika päästä hyvin ansaitulle talvilomalle.
Viimejoulun lahjahitti Arvaa kuka-peli on ollut viimepäivät ahkerassa käytössä  ja äiti varsinkin on pelinsä hävinnyt hyvin viekkaalle neidolle lähes 6-0.
On ollut äärettömän hauskaa pelailla kunnon lautapelejä, viedopelien sijaan, tosin niitä minä en pelaan, lapset kylläkin.

Ihanaa kun voi hetken ottaa rennomin, aiannkin toiset minä sensijaan porskutan töissä aaton aattoon asti, mutta ei se mitään siellä on ihana olla, tosin
 joululahjat ovat edelleenkin aika lailla hankkimatta ja täytyy sanoa että aika viimetinkaan taitavat jäädäkin, hups!

Ruokaostokset jätän mieheni huoleksi, ja itse hoidan lahjaostokset sitten jossain välissä, ehdin kyllä, varmaankin, ehdin ehdin! 
En todellakaan ymmärrä kuinka puupää pystyn olemaan, koska tämä samainen episodi täytyy käydä läpi joka ainut joulu ja joka ainut kerta vannon, että ensijouluna ostan lahjat ajoissa valmiiksi, enkä kuitenkaan tee niin, argh!

Siis niihin lahjoihin,haluaisin ostaa jonkun mukavan lautapelin tällekkin joululle,olisiko kenelläkään vinkata jotain hyvää, kenties omia suosikkeja??

2 kommenttia

  1. Tuleekohan liian myöhään tämä vinkki, mutta onko teillä jo Telepaatti-peli? Sen parissa viihtyy isot ja pienet =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En ole Emme edes kuullut kyseisestä pelistä, jotan kiitos vinkistä täytyypä katastaa tuo!

      Poista