Rennosti vapaalla


Ihanaa keskiviikkoa teille kaikille.
Tämän kertainen postaus liittyykiin minuun ja aikuisen naisen vaatetukseen osa1.

Minut varmaankin voi iän perusteella luokitella aikuiseksi naiseksi( 41v), luonteesta en sitten niinkään tiedä ;)

Varmasti kun puhutaan aikuisen naisen pukeutumisesta on jokaisella jonkinlainen mielikuva kuinka aikuisen naisen kuuluisi pukeutua, kysymys kuuluukin kuinka sitten pitäisi?
 
Oma pukeutumsistyylini voidaankin  luokitella "kategoriaan" hyvin rento,  kotona viihdyn joko farkuissa, t-paidoissa  sekä löysissä rennoissa paidoissa tai vastaavasti tämän tyyppisissä vaatteissa, joita kuvissa näkyy.
Kuvissa myöskin näkyy hujan hajan oleva makuuhuone, mutta hei nyt on vapaa-aamu!Nuo gollege pökät olen ostanut jo useampi vuosi sitten Victoria Secretiltä ja täytyy myöntää että laatu on aivan loistavaa, pöksyt on aivan loistavat edelleenkin!
Näitä pöksyjä olen käyttänyt paljon treeneissä ja materiaali sekä joustavuus on aivan parasta, näitä täytyy muuten tulevaisuudessa hankkia useammat.
Paita on Ginasta , edullinen, ihan peruslaatua oleva käyttöpaita.

Kuten huomaa rakastan pukeutua rennosti, varsinkin vapaalla ja olenkin aina ollut enemmän farkkutyyppiä kuin hametyyppiä, mutta en sano ettenkö laittaisi hametta päälle kun tilanne sen vaatii tai muuten löytyy kaunis yksilö.
Kyllähän minunkin kaapit hameita ja mekko pursuilee, mutta ne ovat vain vähemmällä käytöllä, taidan vain olla mukavuudenhaluinen.
 
Minulle meikki kuuluu isona osana pukeutumista, vaikka olisi kuinka rennot vaatteet niin minä sipaisen aina sävyttävän päivävoiteen kasvoille, hieman ripsaria, kevyt poskipuna sekä huulikiilto, ilman näitä tunne oloni alastomaksi.
Hiuksilleni minun ei tartte tehdä mitään muuta kuin harjata, luonnontaipuinen  kuontalo kun taipuu omaan tahtoonsa.

Hajuvesi on myös kuulunut aina aamurutiineihin, pieni sipaisu niskaan ja ranteisiin, täydellistä <3

4 kommenttia

 1. Rennot vaatteet on munkin juttu, meikkiä pitää kevyesti olla (vaikka metsään menisi) ja hiukset... hymm.. ne on mun "murheenkryyni"! Yritän taas niin kovasti kasvattaa näitä ihan lyhkäsiä pidemmiksi...
  Mulle kelpais nuo sinun hiukset heti! Ihana postaus ja hyvät kuvat :))

  VastaaPoista
 2. Kiitos Marru :) Tuo on niin osuvasti sanottu, kevyt meikki vaikka metsään menisi! Minullakin oli puolitoista vuotta sitten ihan lyhyet hiukset, siis tosi nysät ja tuntui ettei ne kasva millään, mutta kas, nyt olen jo leikannutkin nämä vaikka kuinka monesti ja kivasti on mittaa jo :)

  VastaaPoista
 3. Ihana postaus :) Olen kans kotona aina rennoissa vaatteissa ja aina tulee hieman meikattua. Jotenkin on niin paljon parempi olo pienessä meikissä. Yllätin itseni tänään ja menin lasten kanssa hoplopiin ilman meikkiä. Sellaista tapahtuu hyvin harvoin. Ainakin iho sai hetken hengähtää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama juttu minullakin, olo on paljon pirteämpi pienessä meikissä, tosin satun minäkin välillä eksymään yleisille paikoille ilman pakkelia ja iho kiittää ;)

   Poista