Joulupukin apulaisena Minä olen viimepäivinä häärännyt pienenä joulupukin apulaisena, kun yritän tehdä edes osan joululahjoista itse.
Meillä kun ei lapset enää pukkiin usko, niin olen saanut rauhassa neuloa pieniä sukkia ja tumppuja niille pienille sukulaisille jotka vielä kovasti pukkia jouluksi kotiin odottavat.
Neulontaprojektin olen saanut aloittaa aikaisin ja kiire tulee silti, lahjottavia lapsia kun on 15kpl!
Ei sentään kaikki omia, mutta omat, sisarusten, kummilapset jne..aikuisia en ole tähän projektiin vielä laskenut mukaan ollenkaan.Ihana siskoni oli osatanut minulle himoitsemani Rowanin Angora Hazel lankaa josta aloin oitis tekemään myssyä. 
Lanka on suorastaa yleellinen , todella pehmeä kuin pumpulia.
Voi olla että tämä myssy jääkin itselleni, en taida raaskia sitä kenenkään pakettiin sujauttaa tai sitten niitä täytyy vain tehdä useampi:)

Minusta on todella ihana tehdä ja myös saada omatekemiä lahjoja, tiedän toki ettei kaikki sukulaiset tätä arvosta ja heille pyrinkin ostamaan jotain muuta, mutta he jotka näistä pitävät tulevat saamaan paljon pehmeitä paketteja jouluna.

Mitenkäs te rakkaat lukijat, teettekö itse lahjoja vai ostatteko lahjat ?
 

10 kommenttia

 1. Ihania neuleita! Tuo Rowanin lanka on kyllä huippu ihanaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia. Tuo on kyllä yksi ihanimmista langoista joita olen neulonut.

   Poista
 2. Kauniita käsitöitä tulossa :)

  VastaaPoista
 3. Kauniita neuleita! Arvostan kaikkea itse tehtyä tosi korkealle. Lahjan saaja saa jotakin ajatuksella juuri hänelle tehtyä ja lahjan antaja antaa tavallaan sitä arvokkainta, mitä on, eli omaa aikaansa. Minulla myös on jo lahjaneulomukset käynnissä ja samalla periaatteella, eli vain niille, joiden tiedän sitä arvostavan. Tuota Rowanin lankaa on ollut tarkoitus käydä hankkimassa pari kerää, se yksi tietty beanie on jäänyt kutittelemaan mieleen... Mukavia neulontahetkiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Emilian, ja käy ihmeessä nappaamassa muutama kerä Rowania, tämä on tosi ihana lanka. Se tietty Beanie on tainnut tipahdella useammille puikoille tänä syksynä ;)

   Poista
 4. Itsetehdyt lahjat ovat ihan parhaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Riikka ja niin on minunkin mieletäni :)

   Poista
 5. Minäkin yritän neuloa osan lahjoista itse, omasta mielestäni on ihanaa saada lahjaksi jotain, johon antaja on käyttänyt enemmän aikaa kuin rahaa. Pieni stressi kyllä pukkaa, vielä olisi aika paljon neulottavaa.;) Vastasin muuten vihdoin haasteeseen!

  VastaaPoista
 6. Olen niin samaa mieltä kanssasi tuosta Anna :)
  Pientä stressiä täälläkin, kun tuntuu ettei aika riitä millään! Käyn kurkkamassa haastevastauksesi :)

  VastaaPoista