Kenkä löytö 

Neiti esitti muutama päivä sitten toiveen uusista kengistä syksyksi, kaikki edelliset kun alkoi uhkaavasti jäädä pieniksi.
Töiden jälkeen suuntasimme Selloon vaikkakaan ajatus Sembaloista ja tupaten täynnä olevasta kauppakeskuksesta ei juurikaan houkuttanut.

   Ensiksi suuntasimme H&M:lle, neiti kun olisi sieltä halunnut Uggin tyyppiset saappaat mitkä oli nähnyt kuvastossa, mutta näitä ei ollut vielä tullut valikoimaan, joten poistuimme kaupasta tyhjin käsin.
Seuraavaksi oli vuorossa Dinsko ja Waldos, mutta näistäkään ei löytynyt mieleisiä tai sitten  koot olivat loppu. Poika tosin olisi löytänyt itselleen Waldos:lta upeat DC:n kengät, mutta tällä kertaa ei ollut hänen vuoronsa :)

Mistään ei tuntunut neidille löytyvän sopivia kenkiä joten sovimme lähtevämme ostoksille toisena päivänä.

Poikkesimme cittariin tekemään viikonlopun ruokatäydennystä ja tyttö päätti vielä kurkata heidän kenkävalikoimansa ja siellä ne oli, valkoiset nilkkurit!
Äiti mä haluun nää, nää on niin ihanat , saanko :D
No tokihan kengät ostettiin ja yllätys oli vielä melkoinen kun kengissä oli 40e hinta, mutta ne olikin oli reilussa alessa ja jäi maksamaan vain 10€! 


Tyttö ei malttanut odottaa kenkiänsä kotiin asti vaan ,pyysi kassaa vielä leikkaamaan laput irti ja vetäsi kengat samantein jalkaansa, hän on hyvin tyytyväinen löytöönsä :)

Kestävyydestä en tosin tiedä, mutta tolla hinnalla kestää minkä kestää.13 kommenttia

 1. Hyvän löydön teitte. Tutulta kuulostaa, että vaatteet ja kengät pitää kolahtaa myös lapsella, eikä vaan äidillä :). Muuten jäävät kaappiin käyttämättä. Enää en uskalla hankkiakaan mitään ennen mukuloitten hyväksyntää. Niin ja tervetuloa lukemaan myös omaa blogiani.:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei SH ja tervetuloa blogiini :)
   Tuo on niin totta, minäkään en todellakaan osta enää mitään ilman että lapsi on mukana, on nimittäin turhan monta hukkaostosta kaapissa pölyttymässä ;)
   Tulen kurkkaamaan blogiasi :)

   Poista
 2. Todella hieno löytö! Cittarissa muuten on melkoisen hyvät kenkävalikoimat. Mekin ollaan sieltä löytöjä tehty.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä olen jotenkin onnistunut ohittamaan aika hyvin tuon Cittarin kenkäosaston, mutta en enää tämän jälkeen! Jotenkin kun on niin tottunut ostamaan vaatteet tai kengät jostain tietyistä paikoista, ei tule edes katsoneeksi muualta niitä, tämän jälkeen kyllä katsastan :)

   Poista
 3. Todella hyvä tuuri, että sattui sopiva kokokin löytymään ja millä hinnalla! Cittareissa on muuten eroja, Jumbon Cittarissa on mielestäni paremmat valikoimat lastenvaatteita (ja paremmat alet) kuin esim. Itäkeskuksen Cittarissa. Olen tehnyt nuorimmaiselle alesta (nyt 11v) hyviä löytöjä kirppishintaan vuosien varrella juuri tuolta Jumbon liikkeestä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Emme ja kiitos vinkistä, täytyypi tosiaan käydä välillä kurkkimassa muissakin Cittareissa tuota valikoimaa. Jumbossa tulee aina välillä käytyä, mutta itiksessä äärimmäisen harvoin.

   Poista
 4. Loistava löyty, tosi hienot. Kelpais mullekin :)

  VastaaPoista
 5. Huippu löydöt, kivaa kun löytyi noin mieluiset kengät!

  VastaaPoista
 6. Huippu löydöt, kivaa kun löytyi noin mieluiset kengät!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Susanna, tätä voi tosiaan sanoa huippulöydöksi, tyttö on tyytyväinen samoin minä ;)

   Poista
 7. Aikamoinen löytö! Joskus vaan onnistaa :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Annika, totta olen tästä löydöstä kyllä enemmän kuin tyytyväinen :)

   Poista