Kaunis aamu kauppatorilla


Ihana aamu, ihana vapaapäivä, ihana aurinko, eikä kauppatorin vilinässäkään ollut mitään valittamista, tänä aamuna varsinkaan.

Olimme suunnitelleet siskoni kanssa käyvämme kädentaitomessuilla, jotka järjesteään tänä viikonloppuna Wanhassa satamassa.
En tiedä olimmeko hieman innoissamme vai onko tämä sitä kaksosten "telepatiaa" mutta olimme heränneet tänä aamuna kumpikin klo:5!
Minä tosin mukavuudenhaluisena yritin jatkaa uniani hieman ja jatkoinkin, toisin kun tehokas siskoni joka suuntasi aamulenkille koiransa kanssa.
Lähdimme matkaan suht ajoissa kuitenkin , jottei ihan pahimaan tungokseen jouduttaisi, opimme aikaisemmista kerroista ja täytyy sanoa että oli todella mukavaa kuljeskella messuilla, kun oikeasti pystyy katsomaan suht rauhassa hyvinkin kirjavaa tarjontaa, eikä saa kyynärpäästä kylkeen jatkuvasti :)

Siellähän  vierähti muutama tunti oikein nopeasti ja mukavasti ja siinä vaiheessa kun lompakon pohjalla oli enemmän kuitteja kun rahaa  oli aika palata kauppatorille perinteisille munkkikahveille, tai minun tapauksessa teelle.
 Aurinko helli meitä täydellä terällä,juttelimme, nauroimme sekä nautiskelimme maisemista, ihmisvilinästä, katusoittajista ja ostoksistamme, täytyy sanoa että se teekupillinenkin maistui täydelliseltä <3


 Kotimatkalla Kämpin edustalta tuli bongattua suht näppärä menopeli, kaunis! 
Kyllä tuolla olisi mielummin kotiin huristellut, kuin sillä paikallisjunalla ;)

Kaunista lauantaita kaikille!

4 kommenttia

 1. Oli kyllä ihan täydellinen reissu :) Kiitos seurasta!!! :)

  VastaaPoista
 2. Kaunis blogi ja ihana banneri!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Marikki! Toivottavasti tulet piipahtamaan uudelleenkin :)

   Poista