Vinkeä väkkyräMeidän neiti on oikea vinkeä väkkyrä, koko ajan temppuilemassa ja kiipeilemässä milloin minnekkin. Kutsun neitiä kotona Verbulaksi ja näinollen kutsun samalla nimellä myös täälläkin, on kuitenkin mukavampi kuin aina puhua tytöstä tai neidistä.

Verbula ilmoitti muutama viikko sitten että haluaa aloittaa harrastuksen, hän on kokeillut muutamaa erinlaista tanssia, mutta ei ole juurikaan ollut yhtä kautta pidempää kiinnostunut kyseisestä harrastuksesta.
Tälläkertaa harrastus on hieman toisenlainen,  hän nimittäin tahtoo kokeilla telinevoimistelua, uskoisin että se voisi olla oikein omiaan meidän pikku apinalle, joten ilmoitin neidin ryhmään ja harjoitukset alkaa loppukuusta ;)


Minun harrastukseni näkyy taas alla
 Tämän jättihuivin ompelin jo viimekesäksi Eurokankaasta ostetulla pitsillä. Harmittaa vain etten ostanut tätä kangasta enemmän, ja useammassa värissä (harmaata minulla kyllä on) olisin halunnut tehdä Verbulalle oman jättihuivin. 
Tämä huivi on niin monikäyttöinen, sen pystyy sitomaan runsaasti kaulalle, vyötärölle, kokonaan itsensä ympärille ja kyllä sen sisälle saa piiloon pienen vinkeän väkkyränkin!

Tiedän ettei kuvat ole parhaasta päästä, viittaan siinä omaan masukuvaani ;)

Ei kommentteja