Pientä sievääOikein lämpöistä keskiviikkoiltaa kaikille!
Olen tänäkesänä päättänyt vakaasti ohittaa alennusmyynnit tai ainankin rajoittaa shoppailua suhteellisen rankasti periaatteella, en osta alella jos en ostaisi kyseistä tuotetta myös normaalilla hinnalla. Olenki pysynyt hyvin päätöksessäni kunnes nämä yksilöt tämänpäiväisellä kauppareissulla suorastaa aneli päästä matkaani!
Mekko on GinaTricotista ja itseasiassa normaalihintainen ja sormus Accessorize:lta puoleen hintaan, ja kyllä, ostaisin tämän sormuksen myös normi hinnalla, joten periaatteissa pysyttiin ainankin tälläkertaa.

Mekko on kerrassaan ihana, pitkä sekä vilpoinen ja väri sopii myös syksyyn sandaalien sijaan vain saappaat ja turkisliivi, tykkään.
Kuva minusta ei ole se edustavin, tukka pörrössä, ilman meikkiä ja kahdenviikon rankka työputki takana, noh tämmöinen minä yleensä olenkin ,  sen asian kanssa on vain elettävä ;)

Koska ajatus ei tunnu juoksevan väsymyksen vuoksi laisinkaan ja tekstikin on mitä sattuu niin kömmin sohvanpohjalle teemukini kanssa ja yritän huomenna parmmalla onnella uudelleen, heippa!

2 kommenttia

  1. Täällä kanssa yritetään vältellä alehoukutukset. Kaunis tuo sormus.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos:) Minä olen onneksi joutunut olemaan töissäkin niin paljon ettei ole aleostoksille ehtinyt :)

      Poista