Keskikesän juhlaa










Hei vain kaikille, juhannus juhlat on takana ja tänään palasimme takaisin kotiin, olisin voinut vielä jäädä lomailemaan,niinkuin varmasti moni muukin..
 
Meille on jo muodostunut juhannusperinteeksi suunnata sukulaisperheen maatilalle jonne kokoontuukin parhaana vuonna yli kaksikymmenpäinen sukulaisjoukko juhannusta vastaanottamaan, tänävuonna tosin pääluku oli hieman maltillisempi mutta viikonloppu oli kuitenkin mitä ihanin ja rentouttavin.
Matkaan lähdimme torstaina töideni jälkeen, muu perhe istui jo autossa odottamassa kun minä  kurvasin fillarilla kotipihaan töiden jälkeen, ei siinä auttanut kun lennossa hypätä kyytiin ja suunnata kohti maatilan kauniita maisemia, en tosin valita en ollenkaan :)


Perille päästyämme lapset sinkaisevat oitis ulos autosta serkkujaan morjestamaan ja ei kestänyt varmaan puolta minuuttiakaan kun iloinen pärske käy uimalataalta, kuinka nopeasti lapset voivatkin päästä uimavarusteisiin ja altaaseen, heidän uikkarit täytyi olla jo vaatteiden alla, vaikkakin pakkasin ne varmuudella heidän kasseihinsa!
Vesi houkutteli kyllä minuakin, tosin minulla ei ollut aikomustakaan sukeltaa sekaan niin kauaa aikaan kun allas oli täynnä pieniä lapsia vesitykit käsissä, nautin jostain syystä hieman rauhallisemmasta uintihetkestä;)


Anoppi oli jo valmistanut ensimmäisen ruoan  ja istuimmekin nauttimaan herkuista.
Kyllä se nälkä iski lapukaisillekkin uinnin lomassa ja pian koko kööri naposteli ihania grilliherkkuja hyvällä ruokahalulla. 
Jokainen perhe oli ostanut (niinkuin aina) paljon erinlaisia herkkuja joista sitten yhdessä teimme ruoat, kokosimme ne pitkille pihapöydille josta jokaiselle löytyi taaatusti mieleistä syötävää, näin teimme muuten jokainen päivä.

Ihaninta oli seurata lasten riemua ja leikkejä tavata sukulaisia ja jutella, uida, kalastaa sekä kävellä mahdottoman kauniissa maisemissa, rentoutua oikeasti.

Olen onnellinen että meillä on tälläinen paikka jonne saamme mennä, kiitos siitä <3















































6 kommenttia

 1. Kuulostaa niin ihanalta. Meillä kanssa perinnejuhannus mökillä, meidän juhannuspöydässä istui yli tuplat enemmän koska meitä peräti 46 :)
  En olisi minäkään malttanut tulla kotiin, mutta viikko tarvii ahertaa vielä töiden parissa mutta sitten tää perhe lähtee taas lomaileen.

  Kivaa viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih ja mä luulin että meillä on paljon porukkaa koossa, mutta ei meillä ollutkaan teillä kylläkin!! :D
   Oi kun ihanaa teillä loma jo häämöttää, minä joudun sitä ihanuutta odotella vielä kuukaudenpäivät.
   Ihanaa viikkoa!!

   Poista
 2. Kuulostaa melkein meidän juhannukseltamme, maatilan sijaan vain mökki.:) Aivan ihania kuvia!!! Aurinkoa viikkoon!

  VastaaPoista
 3. Vastaukset
  1. Voi kiitoksia! Ja ihana kun löysit blogiini :)

   Poista