Eilinen
Eilinen, ihana kesäpäivä, tunteita herättä ja onnellinen, nuo ajatukset olivat todellakin mielessä tänä aamuna herätessäni, vaikkakaan tuo päivä ei ollut mitenkään maailmoja mullistava, niin se oli onnellinen kylläkin, sydäntä liikauttava.

Aamulla oli ihana herätä lasten iloiseen pulinaan, aamuteeni siirryin oitis juomaan parvekkeen puolelle samalla auringon lämmöstä nauttien, eikä aikaakaan kun iloinen puheensorina täytti aamun lasten kömpiessä seurakseni jäätelökupit kädessään.

Puolenpäivän aikaan lähdimme käymään kaupoilla, pikaisesti vaan, neiti oli edellisenä päivänä nähnyt kauniit bikinit kaupassa ja yönyli mietittyään edelleenkin toivoi saavansa ne, kävimme ostamassa. Ja jokainen varmaan arvata voikin että suuntasimme tämän jälkeen oitis rannalle, eväät mukana vietimme kivan päivän vesileikeissä ja jopa minä uskaltauduin uimaan!

Meidät oli kutsuttu ystäväperheen luokse kylään, emme olleet heitä nähneet yli vuoteen!
Meillä on kummallakin (minulla ja Katjalla) ollut todella kiireinen vuosi takana ja ihmettelimme ääneen kuinka todellakin aika kuluu, mutta toisaalta ystävät säilyy vaikkakaan ei koko ajan näkisikään.
Me todellakin juttelimme varmasti sen vuoden edestä, nauroimme, halasimme ja söimme, ehdin samalla leikata hänen lapsikatraan hiuksetkin :)
Myöhään illallla suuntasimme kotiin ja laitoimme vielä viestiäkin, kuinka paljon saimme taas virtaa arkeen tästä näkemisestä ja se on täysin totta <3

Neiti valmistui lähtöön, mukaan nappasimme tekemäni jättihuivin joka olikin illan viiletessä neidille erittäin tarpeellinen.

Ihanaa perjantaita kaikille!!

Ei kommentteja