Kierien ja kerienTorstai huomenet!
Näin vauhdikasta aamua ei meillä tänä aamuna sentään ollut, neiti nimittäin lepää edelleen taudin kourussa. En voi käsittää mikä flunssa on noin pitkä ja tarttuu vain yhteen perheenjäseneen, huoh, siihen joka on kaikista pienin ja hennoin, toisaaltaan myös se kaikista sitkein ja tempperamenttisin.

Nämä kuvat onkin otettu viimeviikonlopulta jolloin neiti oli hetken terve ja tottahan toki silloin heitetään volttia edes ja takas, onhan energiaa kerätty parin viikon levolla kuumeen vuoksi, joten täytyyhän sitä hieman purkaa!

Neidillä on päällään myös lempivaatteensa, ihan meillä ei mene yksiin tuo vaatemaku
mutta ihan hauska setti kuitenkin ,neiti saa kyllä sanoa oman mielipiteensä vaatetuksestaan, on nimittäin täysin turhaa ostaa oman maun mukaisia vaatteita kaappiin lojumaan, kun ei hän niitä kuitenkaa käytä jos ei kerran tykkää niistä.

Nämä pitsipaiddt ja farkkusortsit on tämän hetken ehdoton juttu, niitä pitäisi saada kaikissa mahdollisissa väreissä.
Täytyy käydä katsomassa myös eurokankaan valikoima, jos sattuisi sieltä vaikka löytymään jotain kaunista pitsiä, niin näitä voisi ommella itsekin.

Shortsit Lindex, toppi Seppälä ja aluspaita ja leggarit H&M

2 kommenttia

  1. Energisiä kuvia, toivotan pikaista toipumista pikkupotilaalle. Mikään ei ole niin tylsää kuin maata sängyssä taudin kourissa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitokset Cheri. Toivotaan todella että neiti alkaisi pikkuhiljaa parantua, ei lääkärikään tiennyt oikein että mikä tyttöä vaivaa, veikkasi A virusta.

      Poista