Oi voi
Aamu alkoi enmmän ja vähemmän väsynein silmin neidin vatsatudin kanssa kammpailun yön jälkeen. Pistin pojan koulutielle ja sain hörpittyä aamuteen kaikessa rauhassa., tyttö köllötteli sängyssä kaikessa rauhassa eikä ollut enää yhtään pahoinvoiva, jes se oli nopsa oksutauti.

Kohta soi puhelin ja koulun terveydenhoitaja siellä soitteli;pojallenne on käynyt tapaturma ja hänet pitäisi viedä traumapolille.
Pojat olivat välitunnilla pelanneet palloa ja toinen kaatunut  meidän pojan käden päälle tämä oli täysi vahinko, sen verran neuvokkaita poikia olivat olleet että tajusivat heti laittaa lunta loukkaantuneen kohdan päälle.
Terveyhdenhoitaja antoi ensiapua sekä lääkitystä ja minä kurvasin hakemaan pojan lääkärin pakeille, tällä välin terveyhdenhoitaja oli jo ilmoittanut lääkärille tulostamme.
Toiminta lääkäriasemalla oli vähintäänkin ripeää ja kohta istuttiinkin jo röntgenissä.
Seuraavaksi lääkäri tutki käden ja turvotus oli erittäin voimakasta jota lääkäri näytti meille erikseen röntgenkuvista,  kyseessä oli voimakas revähdys, ei murtumaa, onneksi.

Totaalista treeni/pelikieltoa napsahti alkuun 1-2viikkoa, tässä kohtaa alkoi pojun huulet väpättää mutta suostui mukisematta, helpotushan oli suuri kun tajusi ettei kausi ole kokonaan ohi:)

 Onneksi en eilen löytänyt Gigantista sitä kännykkää, se oli huomattavasti mikavampi ostaa tänään pojalle tuon kaiken jälkeen.Ei kommentteja